Kundtjänst


Arbetsgivare: Aphos Förvaltning AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-06-15

Du bör ha ett utpräglat lugn och en gedigen servicekänsla till allt och alla.
Erfarenhet av kundtjänst är inte ett krav men man måste ha arbetat med service på något sätt tidigare.
Om du sen har ett glatt sinne och gillar ett härligt gäng med mycket skratt så passar du in.Vi är ett företag som handhar fastighetsskötsel mm åt ett antal större och mindre fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.
Den medarbetare vi nu söker kommer att arbeta i vår kundtjänst med att hjälpa hyresgäster, förvaltare och fastighetsägare med att se till att de får det som de behöver hjälp med utfört, antingen genom våra egna medarbetare eller någon av våra underentreprenörer. Man ska även hjälpa till att vägleda och svara på diverse frågor som kan uppstå.
Samtidigt är man en administrativ hjälp åt våra medarbetare och kommer då att utföra de flesta förekommande arbeten som finns på ett kontor så som att ex vis skriva meddelanden, sorteringsarbete, arkivering, brygga kaffe och kopiera, även enklare arbeten inom ekonomisidan kan förekomma mm.
Arbetet kommer mestadels att ske per telefon och mail (via Outlook), arbetsordrar kommer att skrivas till medarbetare och underentreprenörer i orderhanteringssystemet DeDU, samt skriva meddelanden etc i både Word och Excel.
Vi är ett företag med "familjekänsla" och arbetar med kvalité och hjärta för att kunden ska få det som den önskar.
Vi hoppas och tror att vi är en bra arbetsgivare som verkar för medarbetaren och med en genomsnittlig anställningstid om dryga 9 år så känns det som vi är på rätt väg.

Arbetslivserfarenhet

Besöksbokare / Kundbokare: 1-2 års erfarenhet
Kundtjänstmedarbetare: 1-2 års erfarenhet
Administrativ assistent: 1-2 års erfarenhet
Växeltelefonist: 1-2 års erfarenhet
Susanne Gustafsson, Personal- och Adm chef, Telefonnummer: 086040259
ansokan@aphos.se
Bogårdsvägen 25
Aphos Förvaltning AB
Bogårdsvägen 25
12862 SKÖNDAL
Ange referens KundtjänstEscape Room Stockholm