Fritidsledare/ pedagog


Arbetsgivare: Al-Azhar Skolan
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-06-16

Kvalifikationer:

Du har minst gymnasieexamen från Barn och fritids-programmet eller inriktning lärare 1-6 med inriktning mot fritidshem.
Du bör ha struktur i ditt arbete, kunna arbeta målinriktat, vara ansvarstagande och flexibel. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och brinner för lek och rast-verksamhet. Förutom att du är en kreativ person är du också trygg, stabil och har lätt för att kommunicera och är en tydlig ledare. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har dessutom stort tålamod och är självgående. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt.
Det är viktigt att du behärskar flytande svenska i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Som fritidsledare arbetar du i skolan och på fritids med fokus på att all verksamhet syftar till elevernas utveckling och lärande. Språkutveckling har en stor betydelse och en given roll i allt vårt arbete. Eleverna ska erbjudas en lustfylld dag med hög kvalitet där trygga, kompetenta och empatiska vuxna finns tillgängliga. Du är en god ledare som tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både elever och vuxna och har förmågan att sätta gränser. Vi söker dig som är utbildad fritidsledare eller lärare med inriktning mot fritidshem.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du som utbildad fritidsledare är viktig för verksamhetens positiva utveckling. Här är det ”högt i tak”, mycket värme och glädje. Som pedagog hos oss har du en generös budget, bra arbetsvillkor och ett starkt arbetslag att utbyta erfarenheter med. På skolan finns ett fullt utbyggt elevhälsoteam och en tillgänglig skolledning. Beslutsvägarna är korta och just nu är vi inne i ett intressant skede i vår utveckling mot en mer utbredd digitalisering. Vi är en idéburen verksamhet med 660 elever fördelade på Fk-9,särskola, fritidshem, fritidsklubb och förskolor. Skolan har drygt 130 anställda och ligger i nära tunnelbana, bussar, service, centrum och grönområden i natursköna Vällingby.

Om lön

Individuell lönesättning där du har möjlighet att påverka din löneutveckling. Friskvårdspeng, pedagogisk lunch m.m.

Om anställningsvillkor

Hel/ deltid. Generösa arbetstider och villkor. Kompetensutvecklingsbudget.
Provanställning 6 månader, därefter tills vidare-anställning enl. överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tillträde den 11 augusti 2017.
Kirunagatan 22
Al-Azhar Skolan
Kirunagatan 22-28
16268 VÄLLINGBY
Urval och intervjuer sker löpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och vill inte bli kontaktade med sådana erbjudanden.
Ange referens FritidsledareEscape Room Stockholm