Mettler - Toledo AB söker en ambulerande servicetekniker


Arbetsgivare: MAGNA AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-06-20

Arbetsbeskrivning
Som tekniker hos METTLER TOLEDO kommer du att arbeta med service, förbyggande underhåll och kalibrering av företagets laboratorie- och industriprodukter. Du kommer att utföra service enligt metodbeskrivning för aktuella instrument enligt bolagets kvalitetspolicy och kvalitetsmål samt uppfylla krav i enlighet med tidsperioder. Du kommer att ge rikstäckande service åt våra kunder, det är därför viktigt att du är flexibel gällande resor i tjänsten.

Vidare kommer du att aktivt bidra med övriga rekommendationer kring utökande av kontrakt och tjänster för att skapa en bättre service för kunden. I arbetet ingår rapportering och administrativa uppgifter kring ordrarna. Du kommer att arbeta med frihet under ansvar som ledord.

Förmåner:
På METTLER TOLEDO kommer du få ta del av utbildningar för METTLER TOLEDOSspännande produkter. Vidare kommer du att ha få tjänstebil samt andra förmånliga villkor i form av utökad reseersättning m.m.

Kundföretaget
METTLER TOLEDO säljer vågar och vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustri och laboratorier. Företaget är representerat i ca 90 länder och har tillverkning på 15 platser runt om i världen, bl a i Schweiz, Tyskland, England, USA och Kina, Norge och Danmark. Koncernen, med huvudkontor i Schweiz, är noterat på New York Stock Exchange. Totalt har koncernen ca 13 100 anställda och omsatte 2014 for 2 486 miljarder USD. I Skandinavien är det 160 anställda, varav ett 100-tal i Sverige.

Din profil
Vi söker dig som har både intresse och tidigare kunskap inom teknik och mekanik. Du har kanske en gymnasial utbildning med teknisk inriktning. Vi ser gärna att du har arbetat som fälttekniker tidigare och vet hur det är att ha kunderna ute på fält. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har god IT-vana. B-körkort är ett krav. OBS! Du bör vara bosatt i stockholmsområdet då du kommer att serva kunder i Stockholm de perioder du inte är ute i landet.

Som person är du serviceminded, strukturerad, kvalitetsmedveten samt kommunikativ och flexibel.
Du är relationsbyggande som person och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer till kunder. Du är pedagogisk och kommunikativ samtidigt som du har en hög stresstålighet. Tjänsten kommer även att involvera tunga lyft.

Tjänsten är en heltidstjänst. Start för tjänsten är så snart som möjligt enligt ö.k. med hänsyn till uppsägningstid.

Vårt företag
Vi är en samarbetspartner som hjälper företag att utveckla, utmana och förbättra organisationer inom bemanningslösningar och rekryteringsuppdrag. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån juniora tjänster till chefs- och specialistroller. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Handel & Logistik, Industri.

Vi önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Kompetenser

• God fysik (tunga lyft)

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Industrigatan 4A
MAGNA AB
Industrigatan 4A
11246 Stockholm
Ange referens 7402Escape Room Stockholm