Driven Fältsäljare


Arbetsgivare: Autorekrytering AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-06-22

Om företaget
TOBIDAN-BREMSOMAT A/S grundades den 15 februari 1993. Vi är specialiserade på att sälja komponenter till bussar, lastbilar, släpvagnar och trailers.
Vi har huvudkontor i Greve söder om Köpenhamn och avdelningar i Esbjerg, Herning, Hillerød, Kolding, Nykøbing Falster, Odense, Aalborg och Aarhus. I Finland hittar ni vårt företag i Helsingfors, i Åbo och Tammerfors. I Norge finns vi i Oslo, Bergen, Stavanger och Trondheim.
I Sverige har vi vårt huvudkontor i Jönköping och finns på orterna Malmö, Stockholm, Örebro, Göteborg och Sundsvall.

För oss är nyckelorden kvalitet och service. Som en av de största distributörerna i Norden är vi med en stab av duktiga medarbetare redo att serva våra kunder med tryckluftsbromsdelar, bromsskivor, bromsklossar, skivbromsar, förskruvningar, bromsrör, luftbälgar, stötdämpare, kopplingar, styrdelar, remsträckare, remmar, startmotorer, generatorer, vattenpumpar, hjullager/nav och diagnos verktyg.


Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss på TOBIDAN-BREMSOMAT AB ingår du i vår säljorganisation där du utgör en del av ett antal säljare. Din region kommer att omfatta Västmanland, Örebro, Dalsland, Västra Götaland och Bohuslän. Där bearbetar du och utvecklar affären hos våra befintliga kunder samtidigt som du även bygger nya relationer och affärer med våra kunder inom bussbolag, fristående verkstäder samt åkerier. Våra kunder och partners är experter inom sina områden och du behöver ha ett stort intresse och vilja att utveckla dessa relationer. Det är din uppgift att hålla dig uppdaterad om företagets produkter och ha en känsla för marknaden och därmed kunna kundanpassa sortimentet.

Du utgår från ditt hemmakontor, har eget budget - & resultatansvar och du planerar själv in dina kundbesök. Då tjänsten innebär resor inom ditt distrikt innefattar den också ett antal övernattningar/år.


Din profil
Då din roll kräver resultat, söker vi dig som har erfarenhet och ett brinnande intresse för försäljning. Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär som säljare. Vidare känner du väl till vår bransch, kanske har du tidigare arbetat som reservedelsman, lastbilsmekaniker eller fordonstekniker.
Du är säljfokuserad, resultatorienterad och du har en genuin vilja och intresse att utveckla dig själv att bli en toppresterande säljare. Vidare har du god förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Vi erbjuder…
• Självständigt och utmanande arbete i en professionell och expansivt företag
• En plats i en av de största distributörerna i Norden
• Stabilt företag

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Maria Abrahamsson 070-789 85 81 eller Regionchef Johanna Andersson 0706 22 64 48

Välkommen med din ansökan!


Arbetslivserfarenhet

Utesäljare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Maria Abrahamsson
Anckargripsgatan 3
Autorekrytering AB
Anckargripsgatan 3
21119 Malmö
Ange referens 2969Escape Room Stockholm