Hectronic söker dig som problemlösande supportingenjör!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-06-27

Hectronic designar och tillverkar framtidens IT-system i nära samarbete med sina kunder inom den industriella sektorn. Din framtida kollega beskriver tjänsten såhär “Det som är roligt på Hectronic är att man är delaktig i hela produktens livslängd, från att specifikationen skrivs tills att man sedan kan hålla i en färdig produkt”. Låter det intressant? Läs mer och skicka in din ansökan så du kommer ett steg närmare till att bli en del av teamet!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Hectronics räkning en supportingenjör som kommer att vara en del av utvecklingsteamet som sitter på Uppsalakontoret. Utvecklingsteamet består av medarbetare i olika roller, så som hård-och mjukvaruingenjörer, systemarkitekt men också projektledare. Stämningen präglas av prestigelöshet och det är högt i tak där man uppmuntras att komma med förbättringsförslag. Sen att man får möjlighet att vara med i processen från början till slut är grädden på moset!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hectronic:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hectronic.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att tillhöra Hectronics utvecklingsavdelning och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av test, verifiering och felavhjälpning av inbyggda system. Tjänstens huvudsyfte är att bibehålla och säkerställa Hectronics goda produktkvalitet för såväl standardprodukter som för deras anpassade inbyggda system.
Du kommer till exempel att:
* Utföra mindre installationer inför kundleveranser
* Felsöka, reparera och rapportera ev. reklamerade produkter samt ha kontakt med kunderna
* Funktionskontrollera nya standardprodukter som inbyggnadsdatorer och industridisplayer etc
* Verifiera bibehållen funktion och kvalitet vid produktförändringar
* Utföra verifieringsarbete av projektprototyper enligt verifikationsspecifikation
* Understödja problemlösningsarbeten vid projekt

I tjänsten finns goda möjligheter att utvecklas för en framtida roll inom produktutveckling eller på sikt arbeta med konstruktion. Medarbetarna på Hectronic blir väl omhändertagna och jobbar gärna kvar länge på företaget då man får möjligheten att jobba i ett globalt företag med familjär anda och korta beslutsvägar.

VI SÖKER DIG SOM
Tjänsten passar dig som är utbildad elektronikingenjör, dataingenjör eller har annan relevant utbildning. Du har expertis kring hårdvara men har även god förståelse av mjukvara. Du har kanske arbetat med liknande uppgifter eller elektronikproduktion men vill nu hitta ett arbete med en framtid inom elektronikkonstruktion och produktutveckling.


* Du har en utbildning som elektronikingenjör, dataingenjör, inom inbäddade system eller motsvarande
* Du kan utrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
* Du har tidigare arbetslivsfarenhet inom elektronikbranschen


Det är meriterande om du har en utbildning inom digitalteknik. Vidare är det även meriterande om du har lödlicens eller ESD-kunskaper.

Hectronic uppmuntrar engagemang och egna initiativmen det är samtidigt viktigt att du är problemlösande som person. Du kommer att ha mycket eget ansvar och driva dina egna och företagets processer framåt i nära samverkan med dina kollegor, vilket sätter krav på att du klarar av att både samarbeta med andra såväl som att arbeta självständigt. För att lycksas i rollen ser vi även att du är noggrann som person och du har ett genuint intresse för teknik.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Hectronic med huvudkontor i Uppsala, är den ledande designern och tillverkaren av inbyggda datorlösningar i Norden. Sedan 1991, har Hectronic levererat anpassade inbyggda lösningar och standardprodukter till kunder globalt. Hectronics produkter leder marknaden vad gäller prestanda, storlek och låg strömförbrukning och används främst inom försvars-, transport-, sjöfarts-, medicin-, verkstads- och kommunikationssektorn. Hectronic är en del av Design och Tillverknings-divisionen hos Acal PLC Group som är noterat på Londonbörsen.

Kompetenser

• Inbyggda system/Embedded system
• Produktutveckling
• Elektronikproduktion
• Elektronikkonstruktion
• PLC (programmerbart styrsystem)

Arbetslivserfarenhet

Utvecklingsingenjör, elkraft: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
08.30-17.00
Antigon Kolahdozan
St: Eriksgatan 121, 113 43 Stockholm
Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm
Ange referens 14990043Escape Room Stockholm