Spolbilstekniker


Arbetsgivare: Wikan Personal
Arbetsort: Karlskrona
Publiceringdatum: 2017-06-30

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en spolbilstekniker till ett företag i Karlskrona.
Kunden ingår i Spolargruppen Holding AB som tillhandahåller fullservice inom avloppsarbeten och verkar i södra delarna av Sverige.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår rörinspektioner, spolning av rör och filmning av rör. Du arbetar ensam varför det är viktigt att du har ett egendriv. Du får dina bokninar i en handdator och du återrapporterar efter kundbesöken.
Uppdraget startar omgående.

Din bakgrund
Du är en driven person med social kompetens. Det ställs krav på framåtanda och att du kan planera ditt arbete själv samt har god fysik då arbetet är tungt emellanåt. Utbildning kommer ske internt men vi ser gärna att du arbetat med liknande uppgifter tidigare eller har annan relevant erfarenhet för tjänsten.
Du som söker ska ha C-körkort.

Tjänsten är en visstidsanställning som förväntas övergå till fast tjänst hos kunden och kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt person.

Ansöker gör du endast på vår hemsida www.wikan.se.

Har du frågor eller funderingar ring Kjelle Rutzell 0455 - 61 27 01. Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Kompetenser

• God fysik (tunga lyft)

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Kjelle Rutzell, Telefonnummer: 0455-61 27 01
Tyska Bryggaregården
Wikan Personal
Tyska Bryggaregården
37142 Karlskrona
Ange referens 3044Escape Room Stockholm