Fritidspedagog till Diamantens skola


Arbetsgivare: Norrköpings kommun
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2017-07-03

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Diamantens skola är en F-6 skola med 246 elever. Vi har tre fritidshemsavdelningar varav två på Diamantens skola och en på Rubinens skola med cirka 150 barn. Vi arbetar detta läsår med språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen och verksamheter kopplat till SoL, med fokus att synliggöra lärandet för våra elever och personal. Under nästa år kommer vi att arbeta med Läslyftet. Vi har fritidshemspersonal som är med i det lokala nätverket för fritidshem, som arbetar med utvecklingsfrågor kopplat till fritidshemmet. Just nu är det fokus på läroplanen. Vi har även musik och teaterinriktning på våra fritidshem.

ARBETSBESKRIVNING

Som medarbetare på Diamantens skola ingår du i fritidshemmets arbetslag, där du har ett nära samarbete med vårt elevhälsoteam och övriga verksamheter. På förmiddagstid arbetar du i skolans verksamhet i nära samarbete med klassernas mentorer och på eftermiddagen är du med och ansvarar för fritidshemmets verksamhet. Du är med och planerar fritidshemmets verksamhet tillsammans med dina kollegor.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog med erfarenhet av att arbeta i skolan och på fritidshem. Det är en fördel om du har idrottsinriktning i din utbildning. Du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du ska vara en tydlig ledare och vara bra på att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Som person är du trygg i dig själv och har en vilja att vara med och göra skillnad. Du ska vara delaktig i att bedriva skol- och fritidshemsutveckling i en skola som vill ligga i framkant.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 1 augusti,

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Olle Andersson, rektor, 011-15 39 51 eller via mail olle.andersson@norrkoping.se.

Din ansökan vill vi ha senast 30 juli.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i fritidshem / Fritidspedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
601 81 Norrköping
Norrköpings kommun
601 81 Norrköping
60181 603 68Escape Room Stockholm