Skutskärs Trä AB söker ekonomiassistent


Arbetsgivare: Skutskärs Trä AB
Arbetsort: Älvkarleby
Publiceringdatum: 2017-07-05

Ekonomiassistent

Vi söker nu en ekonomiassistent med placering vid vårt huvudkontor i Skutskär. Den viktigaste arbetsuppgiften är bokföring och redovisning som omfattar i huvudsak tre produktionsanläggningar. Du skall därför ha goda kunskaper i bokföring (Visma) och redovisning.

Du får också en daglig roll i vår ordermottagning och logistikupplägg. Vi vill att du är en person som svarar och besvarar kunders önskemål.

Vi erbjuder rätt person spännande och omväxlande arbetsuppgifter. Kontoret är litet men dynamiskt. Vi hjälper varandra och rycker in när verksamheten kräver insatser utanför ramarna. Vi har korta kontaktvägar.

Vi erbjuder ett jobb med stor flexibilitet men också krav på noggrannhet och serviceanda. Jobbet är rörligt och intressant. Andan är kreativ.

Ansökan
Hör av dig om du vill bli en aktiv del av vårt framgångsrika team. Skriv några rader om dig själv och dina kunskaper och skicka till info@skutskarstra.se


Vi är ledande tillverkare i Sverige av stallströ med export till övriga Norden samt Frankrike. Du kan läsa mer om vårt företag på vår hemsida.

www.yesbox.se

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare.
Björn Axelssson
Industrigatan 5
Skutskärs Trä AB
Industrigatan5
81441 SKUTSKÄR
Välkommen med din ansökan enbart via e-post.Escape Room Stockholm