Lärare ma/no 6-9, Stora Sätraskolan


Arbetsgivare: Gävle kommun, Sätra rektorsområde
Arbetsort: Gävle
Publiceringdatum: 2017-07-06

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Sätra är ett mångkulturellt område och i våra skolor möts elever från olika kulturer och lär av varandra. Vi arbetar aktivt med våra prioriterade områden: Integration & värdegrund, språk & kommunikation och entreprenöriellt lärande. I våra nya lokaler kommer eleverna att vistas under hela dagen, vilket innebär att vi har stora möjligheter att arbeta tematiskt, samarbeta mellan klasser och yrkeskategorier, samt möta elevernas behov och inflytande. Vi kommer att arbeta aktivt med IKT och digitala verktyg.ARBETSUPPGIFTER
Vi kommer att arbeta på ett nytt sätt när det gäller matematikundervisningen till hösten. Vi kommer att arbeta med intensivstöd till elever som behöver det. Detta är någonting forskningen pekar på som en framgångsfaktor när det gäller matematikundervisning. Låt oss berätta mer om detta! Välkommen. Mentorskap ingår

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen/Legitimation i ma/no
Vi vill även att du:
• Har god kännedom om aktuella styrdokument
• Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• Vill utveckla dig som pedagog
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kompetenser

• Lärarexamen

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning
Ulla Hägglund, Biträdande rektor, Telefonnummer: 026-17 92 46
Lärarnas Riksförbund Linda Olsson, Telefonnummer: 026-179919
Lärarförbundet Stefan Thunström, Telefonnummer: 026-17 99 20
Drottninggatan 22 Gävle
Gävle kommun, Sätra rektorsområde
Gävle kommun
80184 Gävle
Ange referens UG 281/17Escape Room Stockholm