Ekonomiassistent till Atea


Arbetsgivare: EQonomy
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-07-06

Ekonomiassistent till Atea

Till Atea söker vi nu en ekonomiassistent. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid och pågår i ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Uppdraget startar i augusti 2017 och du kommer sitta i Ateas fräscha och moderna lokaler vid Krokslätts fabriker.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill ha en spännande och varierande roll som ekonomiassistent. Arbetet kommer innefatta administrativ uppföljning av både produkt- och tjänsteleveranser och du kommer vara en brygga mellan innesälj och ekonomi. Det kommer ligga stort fokus på kvalité och effektiva processer gentemot dina kunder, både internt och externt. Ekonomiavdelningen sitter i Stockholm så du kommer främst arbeta tillsammans med dina sex kollegor inom säljstöd och controlling-funktioner som sitter på kontoret i Mölndal.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:


Följa upp utestående kundfordringar
Stöd åt leverantörreskontra i konteringsfrågor
Avlasta koordinatorerna och vara stöd i fakturering och upplägg av kontrakt
Avstämning av balanskonton och bokslutsarbete


Du kommer att arbeta i olika system som affärssystemet Navision, leverantörssystem och Qlick View samt i Excel.

Din bakgrund

Vi söker dig som har två till fem års erfarenhet av att arbeta med liknande tjänster och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har goda kunskaper i hela Officepaketet och Excel samt pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du har arbetat i ett större affärssystem och då företrädesvis Navision.

Som person är du positiv och glad samt månar om ett gott samarbete kollegor emellan. Du är alltid mycket noggrann och strukturerad och tar själv ansvar för att driva ditt eget arbete. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och har god förståelse för flödet i ett affärssystem. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i IT-branschen.

Förutom de många skratten och den höga energinivån på kontoret, genomsyras arbetsplatsen av produktivitet och ett högt tempo. Vi ser därför att du, för att trivas i rollen, är flexibel och kan ibland kunna bli avbruten utan att det påverkar ditt välmående.

Mer om ATEA

Det är medarbetarna som skapat våra värderingar.

Vi brinner för det vi gör. Att vi brinner för det vi gör innebär att vi alltid engagerar oss i de möjligheter och utmaningar vi möter i vardagen. För oss är det viktigt att vi, förutom kunskap och tid, även lägger själ och hjärta i vårt arbete.

Vi tar personligt ansvar. Att ta personligt ansvar är för oss att alltid agera ansvarsfullt. Dagligen får, ger och tar vi ansvar, både i det stora och i det lilla.

Vi sätter laget före jaget. Att sätta laget före jaget skapar ett bra samspel mellan kunder, partners och kollegor.

Det här är vår vision: Vi vill vara den bästa platsen både för våra kunder, partners och medarbetare, helt enkelt AteaTP2B.

Det här gör vi

It är en del av vårt samhälle och spelar en avgörande roll i vår fortsatta utveckling. Vi vill vara med och stödja skolan, vården, industrin och alla andra viktiga delar av vårt samhälle. Kort sagt vi har alla glädje av it varje dag. På Atea är vi stolta över att få spela vår roll i allt detta. Vi bygger Sverige med it.När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Louise Grammatikas (louise.grammatikas@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Däremot vill jag bra uppmärksamma dig om att vi som arbetar på den här processen kommer under veckorna 28 t.om 31 ha lite sommarledigt och därför kommer återkopplingen dröja längre än vanligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kompetenser

• Microsoft Navision, affärssystem
• MS Excel
• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Timlön - Fast plus rörlig lön

Om anställningsvillkor

Heltid
augusti 2017 till januari 2018
Sveavägen 13
EQonomy
Sveavägen 13
11157 Stockholm
Ange referens eqonomy18646Escape Room Stockholm