Projektledare inom grön omställning


Arbetsgivare: Aldemia AB
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2017-07-09

Till denna anställning söker vi dig som har ett starkt intresse för både människa och miljö. Meriterande är om du är utbildad trädgårdsmästare eller trädgårdsingenjör eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av att bygga upp och utveckla trädgård, ekologiska odlingar och infrastrukturprojekt. Vi söker dig som har ett stort engagemang kring att fler personer ska ta plats i gemenskapen och komma närmare en mer hållbar livsstil. Som person är du bra på att arbeta med, stärka och inspirera andra. B-körkort krävs.

Du har en god teoretisk kompetens med förmåga att omsätta kunskaper i praktisk handling och trivs i en ledande roll. Du är bekväm i att arbeta med gemensamt formulerade och uppsatta mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Trädgård, odling och hållbarhetsfrågor är din passion. Du är en positiv kraft i arbetslaget. Urval samt intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av ekologisk odling, mat och hälsa och/eller hållbar fastighetskonstruktion. Du är en generalist som är intresserad av ett nära och öppet samarbete med övriga discipliner. Våra uppdrag och projekt inom miljö kan ofta vara en del av komplexa samhällsbyggnadsprojekt, där vi tillsammans mellan teknikområden vägleder och hjälper våra kunder att lyckas. Det kommer också ingå i din roll att synliggöra ekologiska och hållbara alternativ för såväl privatpersoner som företag och myndigheter i syfte att höja invånarnas beredskap att själva kunna ta ett större ansvar för en del av livsmedelsförsörjningen och minska det onödiga matsvinnet. Du kommer även få handleda deltagare i olika projekt genom våra olika verksamhetsdelar för att öka kunskapen kring hur vi alla kan ställa om till ett mer hållbart leverne.

Som anställd hos oss med odlings- och jordbrukskompetens kommer du göra en viktig insats för att våra städer och landskap ska vara attraktiva och hållbara områden att verka, leva och bo i. Du är väl införstådd i att människan inte är oberoende av andra arters fortlevnad och tar alltid biologisk mångfald i beaktande i varje projekt. Du kommer få organisera, planera och leda arbetet med odlingar, inne- och utemiljöer och infrastrukturprojekt. Planering av vad som ska odlas sker i nära samverkan med kunder och producenter. Aldemia AB kommer inte ensamt att kunna vända konsumenters konsumtionsmönster utan du kommer i nära samarbete med andra producenter av ekomat utarbeta marknadsföringskampanjer och utbildningstillfällen där allmänheten kan få mer kunskap i vad ekomat är, varför det är så viktigt att vi börjar ställa om vår konsumtion, och informera kring vilka vägar som finns tillgängliga för att uppnå detta. Aldemia AB är ett företag som arbetar med miljörådgivning inom jordbruk, samhällsbyggnad och infrastruktur. Vi vill bidra med en jämlik, hållbar och attraktiv stad och landsbygd med gröna förtecken. Genom oss kan även kunder och producenter av ekologiska varor lättare handla lokalt direkt med varandra. Vi arbetar även med att främja delningsekonomin så att de varor som produceras kan komma fler användare till godo för att minimera människans fotavtryck på det enda jordklot vi har tillgång till. Vår vision är att bidra till en grönare tillvaro lokalt såväl som globalt.

Aldemia AB har sitt säte i Floda i Lerums kommun och det kommer vara här i Västra Götalandsregionen som tjänsten främst kommer vara placerad.

Kompetenser

• Miljörätt
• Miljöskydd
• Miljövård
• Miljöanalys

Om anställningsvillkor

Aldemia AB arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag alternativt friskvård under betald arbetstid. Rökfri arbetstid tillämpas.
Roze Maljanovska, Verksamhetsledare, Mobilnummer: 0707352788
jobb@aldemia.se
Surbrunnsvägen 4
Aldemia AB
Surbrunnsvägen 4
44830 FlodaEscape Room Stockholm