Affärsorienterad kundservicemedarbetare till växande Procountor


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-07-15

I samarbete med vår kund Procountor letar Academic Work efter bolagets nästa stjärna. Procountor erbjuder sina kunder ett webbaserat bokföringsprogram och söker nu dig som vill vara med på resan framåt. Vi ser att du har god servicevana och ett öga för affärer. Klarar du även av att hålla flera bollar i luften samtidigt som du uttrycker dig väl i tal och skrift? Då är det här en tjänst för dig. Vi arbetar med löpande urval så ta chansen och sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Procountors räkning en kundservicemedarbetare på heltid i 6 månader med chans till förlängning.

Procountor är ett ledande nordiskt programvaruföretag inom bokföringsprogram. De erbjuder sina kunder ett webbaserat bokföringsprogram och tilläggstjänster som en molntjänst med ett enda avtal. Procountor-programmet används av över 20 000 företag och 700 redovisningsbyråer i Norden. Procountor grundades år 2001 för att ekonomistyrningen i företag och redovisningsbyråer ska kunna skötas enkelt, pålitligt och effektivt med hjälp av ett webbaserat bokföringsprogram. De flesta små och medelstora företagen lägger ut sin ekonomistyrning till redovisningsbyråer, och redovisningsbyråerna är ytterst viktiga samarbetspartner för Procountor. Nu vill de stärka sin kundtjänst med ytterligare en ny talang som kan bidra till företagets fortsatta framgång. Procountor har även nyligen flyttat in i nya och fräscha lokaler på centrala Birger Jarlsgatan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Procountors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Procountor. Uppdraget omfattar 6 månader med chans till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du vara en del av deras team på tio person. Deras telefonslinga är öppen förmiddagar från 09:00-12:00 och under den tiden är det fokus på att svara i telefon. Under resten av dagen kommer man att svara på mail från deras kunder eller jobba med administrativa uppgifter. Frågor från kunderna kommer antingen via mail eller telefon.

Du kommer till exempel att:


* Svara på samtal och mejl från kunder
* Arbeta med registrering, rapportering och administration i interna datasystem
* Jobba tätt med 2nd line i Finland och följa upp ärenden
* Fakturering samt övriga administrativa uppgifter


Procountor är redan etablerat i Norge och Finland och finns sedan två år tillbaka på den svenska marknaden. Du kommer spela en avgörande roll för den fortsatta resan framåt och det är viktigt att du är ansvarsfull och tycker om varierande situationer. Tjänsten passar dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med Procountor.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som


* Har gymnasieutbildning inom ekonomi eller kunskap inom ekonomi och redovisning
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av kundservice
* Tidigare erfarenhet av att jobba med administrativa uppgifter


Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi ser att du som person kan du enkelt sätta dig in i rutiner och arbetsuppgifter. Du är flexibel, snabblärd, har god förmåga att arbeta i grupp och att lyssna på kunder. Vidare har du en positiv attityd och levererar service i världsklass!

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Centrala Stockholm
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Kompetenser

• Kundtjänst
• Redovisning/revision

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
37,5h arbetsvecka
Erika Anderson
Hälsingegatan 47, 7 tr, 113 31 Stockholm
Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm
Ange referens 14991155Escape Room Stockholm