Är du en lärare utöver det vanliga?


Arbetsgivare: Framtidsgymnasiet
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2017-08-14

Framtidsgymnasiet är ett yrkesgymnasium som utgår ifrån att alla elever kan lyckas. Vi tror nämligen att alla ungdomar behövs och kan bidra på Sveriges framtida arbetsmarknad. Vår vision är att varje elev som kommer till oss ska gå härifrån med stärkt självförtroende, kunskaper som arbetsmarknaden efterfrågar och en tro på sin egen framtid, oavsett utgångsläge.

Framtidsgymnasiet ingår i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. www.framtidsgymnasiet.se www.academedia.se

Är du en lärare utöver det vanliga?

Vi har glädjen att öppna våra dörrar för nya kolleger i vårt härliga team. Vi har även erhållit förtroendet att starta språkintroduktion inom ramen för introduktionsprogrammet.

Vi jobbar tillsammans
Vår skola i Malmö har ungefär 150 elever. Det gör att alla känner alla och eleverna får en nära relation både till varandra och till oss i personalen. Här är man inte en i mängden.

Hos oss på Framtidsgymnasiet satsar vi bland annat på:

• Att alla ska trivas och respektera varandra. På vår skola är det viktigt att vi pratar tillsammans med varandra, inte om varandra
• Kompetenta och erfarna lärare som har jobbat länge med yrket de undervisar i, och som verkligen tror på sina elever och vill att alla ska lyckas.
• Vi är en utbildningsenhet som ställer höga krav på modern teknologi inom vår pedagogiska verksamhet


Eleverna varierar teoretisk undervisning med praktik och samtliga elever kan efter avslutad utbildning kvalificera sig för- och ha efterfrågad kompetens för jobb inom transport- och fordonsbranschen samt inom VVS och fastighetsbranschen.

Nu förstärker vi och utökar vårt team och därför söker vi nya kolleger
Våra lärare ansvarar för det viktigaste som finns – att se till att ungdomar får rätt kunskaper för att få ett jobb och att arbetsgivare ska anställa våra fina ungdomar. Vi ser helst att du är legitimerad lärare inom något eller några av ämnena: matematik, svenska, svenska som andraspråk, historia, engelska, idrott och hälsa samt att du är väl bevandrad med alla styrdokument. Framförallt söker vi rätt lärare för våra elever och tjänstgöringsgrad kan bero på ämneskombination samt övriga erfarenheter.

Detta erbjuder vi dig
Det vi kan erbjuda dig är ett uppdrag som förstelärare i ett starkt team med trevliga kollegor som stöttar och hjälper varandra att utvecklas. Personalen på skolan har olika bakgrund och erfarenhet, och det är det som är grejen – tillsammans vill vi ge ungdomarna de allra bästa förutsättningarna för framtiden!

Vi erbjuder också öppna och ljusa lokaler med fem stora verkstäder, internutbildning i pedagogik, självklart ett gäng goa elever och framförallt - en möjlighet att göra skillnad!

Framtidsgymnasiet har samtidigt ett generöst friskvårdsbidrag, är bärare av Almegas friskolekollektivavtal med tillhörande tjänstepensionsavtal samt försäkringar. Vi kan även erbjuda förmåner i form av olika löneväxlingsalternativ och gruppsjukvård.

Det här förväntar vi oss utav dig
Vi vill att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Att du är kreativ och har god samarbets- och initiativförmåga. Det är mycket viktigt att du är flexibel i relation till eleverna och organisationen. Du är en tydlig ledare och bra förebild för eleverna. Du är prestigelös, har god självinsikt och har förmåga att skapa goda relationer samt är tydlig i din dialog med elever och kollegor.

Skynda dig med din ansökan!
Eftersom tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag. Vi kommer löpande att kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skynda dig att söka!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten, kontakta rektor Jasmina Krupic.

jasmina.krupic@framtidsgymnasiet.se, telefon 0707-502 835

Kompetenser

• Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 2546
Framtidsgymnasiet
Box 2546
40317 GöteborgEscape Room Stockholm