Skylttillverkare till Upplands Väsby


Arbetsgivare: PPF PLÅT & PLAST FORM AKTIEBOLAG
Arbetsort: Upplands Väsby
Publiceringdatum: 2017-08-24

Vi behöver dig som är en duktig montör med erfarenhet sedan tidigare.
Ju större del i produktionsledet du kan desto bättre. Vi har en komplett verkstad och ser gärna att du kan flertalet produktionsmaskiner så som , laser skärare, svets, plåtsaxar, lackering, bockmaskin mm.Hos oss kommer du att vara en del av produktionen och arbeta med tillverkning av skyltar.
Leverera dem upp på fasad, tak, stolpar eller liknande. Våra skyltar varierar från plåtskyltar, ljusskyltar, diod- & neonskyltar samt pyloner & stolpskyltar.

Vi behöver dig som är en duktig montör med erfarenhet sedan tidigare. Ju större del i produktionsledet du kan desto bättre. Plåt och Plast Form AB är en av Sveriges ledande skylttillverkare, och arbetar med alla typer av skyltar som förekommer på marknaden. Våra skyltar levereras främst till Sveriges alla delar och verksamheter, men vi levererar även till övriga Norden och Europa.
I vår tillverkning använder vi material och komponenter av högsta kvalite, för att säkerställa en driftsäker produkt. Företaget bildades på 1970-talet, och finns
i Upplands Väsby. För närvarande sysselsätter verksamheten 10 personer. Idag levererar vid till kunder som: Swedavia, Ericsson, Indiska, Vasakronan, Skanska, Q - Park, DocMorris, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, ATG m.fl.
Rebecka Järefjord, Personalansvarig, Mobilnummer: 0704933676
rebecka.jarefjord@ppfab.se
Bryggerivägen 11
PPF PLÅT & PLAST FORM AKTIEBOLAG
BRYGGERIVÄGEN 11
19436 UPPLANDS VÄSBYEscape Room Stockholm