Enhetschef till tillväxtkommun


Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetsort: Mörbylånga
Publiceringdatum: 2017-09-08

Enhetschef till tillväxtkommun
Är du en ledare som inbjuder delaktighet och engagemang hos dina medarbetare? Trivs du i att arbeta operativt och är redo för nästa steget i karriären? Då har vi nästa uppdrag för dig! Just nu söker Randstad en enhetschef till kommun på Öland. Uppdraget som enhetschef startat enligt överenskommelse och minst 4 månader framåt. Välkommen in med din ansökan, redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Färjestaden

Omfattning: Heltid, för start enligt överenskommelse och med uppdrag i minst 4 månader.

Arbetsbeskrivning:
Här kommer du till en tillväxtkommun på södra Öland med 15 000 invånare. Kommunen har ca 1200 engagerade medarbetare i ett verksamhetsnära ledarskap.

Som enhetschef kommer du att ha operativt ansvar för de boende, personal, ekonomi, verksamhet, resultat liksom arbetsmiljö. Du arbetar med dina arbetsuppgifter från ett eget kontor men förväntas vara ute en del och besöka medarbetarna.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har:

• Erfarenhet av arbete som chef inom den sociala sektorn.
• Goda kunskaper kring lagar och avtal inom arbetsrätt och goda färdigheter inom Office-paketet.
• Högskoleutbildning inom socionom, social omsorg eller likvärdig.
• B-körkort
Som person är du en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga. Har du dessutom en hög fokus på kvalitet och värderar samarbetsförmåga högt? Är du inbjudande till delaktighet och engagemang bland dina medarbetare? Då kommer du bli en uppskattad kollega hos oss! Välkommen in med din ansökan.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 7 oktober 2017, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lovisa Rosén Lidholm | lovisa.rosen.lidholm@randstad.se [ mailto:lovisa.rosen.lidholm@randstad.se ] |

Kompetenser

• MS Office

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Stortorget 32, 39232 KALMAR
Randstad AB
Stortorget 32
39232 KALMAR
Ange referens 201080130Escape Room Stockholm