Truckförare till Jobbchansen


Arbetsgivare: Lernia Bemanning AB
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2017-09-11

Om oss:
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi truckförare till Halmstadområdet. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden, hoppas vi ses!

Om jobbet:
Vi söker en truckförare som har erfarenhet av att köra motviktstruck till ett uppdrag i Halmstad. Meriterande är om du har erfarenhet av att köra hjullastare. Arbetsuppgifterna är till större del truckkörning, lasta och lossa lastbilar men du kommer även till och från att jobba i tillverkningen som operatör. Arbetstiden är förlagd till skiftarbete.

Om dig:
Vi söker dig som har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av truckkörning, främst av motviktstruck. Du har stor vana av att lasta och lossa lastbilar. Meriterande om du har vana av att köra hjullastare.
Som person är du noggrann, lätt för att följa regler, ansvarsfull, stresstålig och driven. Det är till din fördel att vara kommunikativ och social. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande, ordning och reda, service gentemot kund samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Passar detta in på dig? Kom då till Arbetsförmedlingen i Halmstad (Flygaregatan 4) på Jobbchansen fredagen den 15/9 kl 10:15 och träffa oss.

Arbetslivserfarenhet

Truckförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

Arbetstiden är på heltid och du jobbar skift.
Slottsmöllan
Lernia Bemanning AB
Box 346
30108 HALMSTAD
För att söka detta jobbet besöker du Arbetsförmedlingen Halmstad (Flygaregatan 4) på Jobbchansen fredagen den 15 september kl 10:15 för att träffa oss personligen vid snabb-intervju och lämna din CV till oss.Escape Room Stockholm