Lagerarbetare sökes för arbete vid lager i Ängelholm


Arbetsgivare: Logent AB
Arbetsort: Ängelholm
Publiceringdatum: 2017-09-12

Om tjänsten
Lagermedarbetare sökes till ett av Sveriges modernaste lager. Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta inom lager och produktion. Vi ser att du har en strävan efter att sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet och är självsäker och ansvarsfull.

Vi är en site med ständig dynamisk utveckling, med ett fokus på att skapa bra arbetsklimat och engagerade medarbetare.

Tjänsten är en heltidstjänst.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden
Vår kund är ett ledande och snabbväxande nordiskt teknikföretag som säljer mode och kläder online.

Arbetsuppgifter
Till största del bedriver du ditt arbete på olika avdelningar som returhantering, orderplock samt inleverans av nya produkter. Det är av vikt att du i ditt arbete:

- Säkerhetsställer leveranser till kund
- Iakttar varsamhet i ditt arbete
- Följer utsatta rutiner inom området för 5S och arbetsmiljö
- Är kvalitetsmedveten

Arbetstiderna är förlagda mellan 06.00-00.00.


Krav
För att lyckas i tjänsten är du engagerad och handlingskraftig. Du har ett strukturerat arbetssätt och värdesätter ordning och reda. Du känner ansvarskänsla och ställer krav på kvalitét och punktlighet. Du bidrar aktivt till att teamet når företagets gemensamt uppsatta mål.

Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya utmaningar. Du bedriver friskvård i någon form för att medvetet främja en god hälsa hos dig själv.

Det är viktigt för oss att du har insikt i det ansvar som en anställning innebär och har ett tydligt mål med varför du önskar vara en medarbetare hos oss.

Urval och intervjuer sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via vår hemsida logent.se. Bifoga CV och personligt brev.


Kompetenser

• Logistik

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, 3-6 månader
Malin Petersson
Framtidsgatan 3
Logent AB
Framtidsgatan 3
26273 Ängelholm
Ange referens 2234



Escape Room Stockholm