Teamledare juristassistenter


Arbetsgivare: Setterwalls Advokatbyrå AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-09-12

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

Till dig som är proaktiv, drivande och har ett sinne för effektiv service vill vi ge en spännande möjlighet att fortsätta utveckla ditt ledarskap på en av Sveriges mest framgångsrika affärsjuridiska advokatbyråer. Hos oss blir du en del i en omväxlande arbetsmiljö som erbjuder stark gemenskap och öppet klimat, du kommer att få ta plats som ledare för ett spännande team från dag ett.

Som teamledare för våra assistenter är du ett värdefullt stöd både till det egna teamet och till den juridiska verksamheten. Vår assistentfunktion står under förändring, och vi arbetar ständigt mot ökad effektivisering och att kunna erbjuda ett än mer kvalitativt stöd till organisationen. Du har ansvar för bemanning, arbetsledning och planering för assistentgruppen, med ett personalansvar för ett tiotal personer. Du kommer också att ha ett eget ansvar för administrativt stöd gentemot någon av våra juridiska verksamhetsgrupper. Arbetsfältet är brett och ger plats för egna initiativ och en möjlighet att engagera sig i många spännande utmaningar och projekt. Förekommande arbetsuppgifter kan vara dokumenthantering, avtalsskrivning, redigering av textmaterial, rese- och hotellbokningar och regelbunden kontakt med domstolar och klienter. Du kommer att jobba nära dina kollegor i assistentgruppen och du kommer att erhålla många kontaktytor gentemot vår organisation. Väljer du oss, kommer vi att satsa på dig.

I rollen krävs att du har ett sinne för service och är ansvarskännande. Du tycker om att skapa ordning och struktur och förstår vikten av att leverera hög kvalitet i allt du gör. Du har goda ledaregenskaper som du har satt på prov i tidigare erfarenheter i arbete eller på annat sätt. Vi värdesätter din noggrannhet och integritet eftersom du kommer att hantera information som kräver sekretess. Vi är en arbetsplats som värderar social samvaro, därför ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös, lyhörd och trivs i en aktiv arbetsmiljö.

Du har en administrativ bakgrund, och eller har något års erfarenhet i en liknande roll på advokatbyrå eller annan likartad konsultverksamhet. Du har kanske redan viss ledarerfarenhet, eller ett starkt intresse för att utvecklas som ledare. Till utbildningen har du förmodligen gymnasiekompetens med någon form av påbyggnad, det kan vara meriterande med en utbildning som paralegal eller motsvarande. Du intresserar dig för juridiska frågor och behärskar Office-paketet obehindrat. Mot bakgrund av vår internationella inriktning är mycket goda kunskaper i engelska en förutsättning för en fin karriär hos oss.

Tjänsten är ett föräldravikariat som pågår i ungefär ett år.

Låt oss lära känna dig genom att skicka in din ansökan via vår hemsida, på www.setterwalls.se. Vi kallar till intervjuer löpande, och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor om tjänsten, eller hur det är att arbeta på Setterwalls, är du varmt välkommen att höra av dig till Sara Rydén på telefon 08-598 891 05.

Kompetenser

• Personalansvar

Arbetslivserfarenhet

Administrativ chef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Sturegatan 10
Setterwalls Advokatbyrå AB
Sturegatan 10
10139 StockholmEscape Room Stockholm