Söker du extraarbete som truckförare, lagerarbete & montör?


Arbetsgivare: Adecco Sweden AB
Arbetsort: Kungsbacka
Publiceringdatum: 2017-09-12

Är du student, pensionär och/eller vill kombinera ditt nuvarande arbete med en anställning på Adecco? Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta 2-3 dagar i veckan hos våra kundföretag inom lager och logistik. Det är mediterande med truckkort, men INGET krav.

Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om arbetet
Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare som vill arbeta extra för kommande behov hos våra kundföretag. Just nu har vi flera kundföretag som behöver din hjälp!

Din arbetsdag som lagerarbetare/montör eller truckförare kan innebära omväxlande arbetsuppgifter, beroende på arbetsplats och uppdrag i Göteborgsområdet. Lager- och produktionsarbete kan handla om plock- och packuppgifter, montering av produkter och/eller truckkörning.

Mediterande för tjänsten, men INGET krav, är:

• Har du kunskap om lagerarbete eller kanske frontat varor i en butik?
• Har du varit med och inventerat på ett lager eller i en matbutik?
• Har du datavana?
• Har du monterat, svetsat på jobbet eller kanske mekat bilar eller byggt mycket hemma?
• Har du truckkort?
• Kört truckar såsom ledstaplare, sjuktstativ och/eller motviktstruck?Är du mekaniskt lagd och/eller gillar att ha ordning och reda?

Om du svarat "JA" på en av ovanstående frågor alternativt tycker att det verkar roligt och att det kan passa din personlighet? Ansök via den här annonsen idag!

Glöm inte att både dina intressen och ditt arbetsliv är ett CV.

Om dig
Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsakligsysselsättning på 50 %. Har du arbetat inom lager och logistik tidigare kommer du snabbt att känna dig bekväm i rollen. Har du truckkort, b-körkort och tillgång till bil ser vi det som meriterande. Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö tillsammans med andra kollegor är du rätt person för jobbet!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Många av våra tjänster tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

Kompetenser

• Logistik
• Truckvana
• Terminal- och lagerarbete

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid
Visstid
Sofia Petersson, Rekryterare, Telefonnummer: 073-684 7554
Södra Torggatan 18
Adecco Sweden AB
Södra Torggatan 18
43430 KUNGSBACKA
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.Escape Room Stockholm