Tandläkare Tidaholm


Arbetsgivare: Folktandvården, Tidaholm
Arbetsort: Tidaholm
Publiceringdatum: 2017-09-14

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är Frisk i munnen hela livet.Beskrivning
Tidaholm är en idyllisk småstad med vacker natur.

Tillgång till badsjöar och fiske finns tillgängligt på Hökensås inom kommunen. De flesta sporter finns representerade här. Vi gör vårt bästa att hjälpa till att skaffa bostad och arbete till medföljande partner. Gå gärna in på www.tidaholm.se för att se allt som staden har att erbjuda.

Vi är en nyrenoverad klinik med 23 medarbetare som arbetar enligt 7-19-modellen. Detta ger alla anställda flexibla arbetstider vilket höjer trivseln på kliniken. Vi är 6 tandläkare med olika specialintressen med stor kompetens och lång erfarenhet. Resurstandläkare i protetik finns. Lustgas och sedering används regelbundet. Panoramaröntgen finns. Inom endodonti använder vi vanligen Wave One.


Då Folktandvården Tidaholm samarbetar nära med omkringliggande kliniker och tjänstgöring där kan förekomma är körkort en fördel. Om ett par söker kan vi ordna detta i samarbete med våra grannkliniker.

-

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar. Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
- nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna tandläkare för att ge dig en riktigt bra start. Auskultationer organiserar vi med specialisttandvården.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten, gäller inte dig som redan är anställd, och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Endodonti (rotbehandling)
• Pedodonti (barntandvård)

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Klinikchef Jerry Sandström, Telefonnummer: 010-4417440
TT Carina Bergman, Telefonnummer: 010-441 71 90
Kämpegatan 3
Folktandvården, Tidaholm
Kämpegatan 3
40544 Göteborg
Ange referens 2017/5904Escape Room Stockholm