Tandhygienist Frölunda Kulturhus, Göteborg


Arbetsgivare: Folktandvården, Frölunda kulturhus Göteborg
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-09-14

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är Frisk i munnen hela livet.Frölunda Kulturhus har 21 medarbetare, varav fem tandhygienister, sex tandläkare, nio tandsköterskor och en receptionist.

Vi önskar utöka med ytterligare en tandhygienist.

Vi behandlar cirka 5 400 barn och 6 000 vuxna patienter.

En totalrenovering av kliniken genomfördes under hösten 2009. Kliniken ligger i Kulturhuset två minuters promenad från buss och spårvagn, precis intill Frölunda Torgs köpcenter. I huset finns simhall, gym, bibliotek, teater, café mm.

-

Arbetsuppgifter

Frölundaklinikens patienter är i åldern 0-99 år och med väldigt varierad munhälsa. Det innebär att du får tillgång till hela vårdpanoramat och kan skapa varierade arbetsdagar. Det är bra om du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Vi erbjuder anställning med heltidstjänstgöring. Har du önskemål om lägre tjänstgöringsgrad är vi öppna för en dialog kring detta.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill bidra med din kompetens.

Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter och har personlig mognad.

Du är kvalitetsmedveten, lojal och har ett gott bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Pedodonti (barntandvård)
• Legitimation som tandhygienist

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

80 - 100 %. Tillträde: Emligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Marie Hagman, klinikchef, Telefonnummer: 010 - 441 96 10
Ann Petersson, klinikkoordinator, Telefonnummer: 010 - 441 96 10
Vision Annelie Sandell, Telefonnummer: 070 - 204 71 72
SRAT Dardana Gashinus, Telefonnummer: 010 - 441 98 30
Kämpegatan 3
Folktandvården, Frölunda kulturhus Göteborg
Kämpegatan 3
40544 Göteborg
Ange referens 2017/6167Escape Room Stockholm