Helpdesktekniker sökes till Uppsala


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2017-09-14

Vi söker en IT-intresserad person till tjänst som Helpdesktekniker på Svensk Direktreklam. Eftergymnasial utbildning är inte ett krav, det viktigaste är att du är intresserad av IT och har en vilja att fortsätta lära dig mer. Det här är den perfekta tjänsten för dig som söker en IT-relaterad tjänst i Uppsala och vill stanna en längre tid på samma position och samtidigt utvecklas med företaget allt eftersom du lär dig mer inom området!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Svensk Direktreklams räkning en Helpdesktekniker. Som Helpdesktekniker kommer du arbeta med att ge intern hjälp inom enklare IT-ärenden till företagets anställda. Svensk direktreklam erbjuder för rätt person en möjlighet att utvecklas inom positionen och företaget på lång sikt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Academic Works önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svensk Direktreklam. Svensk Direktreklams intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Helpdesktekniker kommer du inledningsvis få en introduktion och till en början få hjälpa anställda på Svensk Direktreklam med enklare IT-frågor, byte av inlogg, lösenord och datorinstallationer. Allt eftersom du kommer in i rollen kommer din roll bli bredare och du kommer få ta mer ansvar. Svensk Direktreklam arbetar i Microsoftmiljöer och använder IOS-telefoner. Du kommer endast vara support till den egna organisationen på huvudkontoret som i dagsläget består av cirka 400 personer samt franchisetagare. Arbetet utförs i nära samarbete med en systemadministratör och teamet består i övrigt av ytterligare två personer.

Du kommer till exempel att:


* Primärt säkerställa att supportfunktionen rullar
* Sätta upp och skaffa mobilabonnemang, installera datorer och så vidare.
* Hantera ärenden i det interna affärssystemet Jitbit


Tjänsten passar dig som vill utveckla dina kunskaper inom IT och vill stanna kvar på samma företag på lång sikt. Du kommer ingå i ett flexibelt team med stort informations- och kunskapsutbyte.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och vill påbörja din karriär inom IT. Du har ett tekniskt intresse och har goda kunskaper i såväl engelska som svenska då det är med dessa språk som all kommunikation sker. Svensk direktreklam värdesätter rätt person med rätt driv framför arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av servicearbete och teknisk problemlösning.

Som person är du punktlig och servicemedveten. Du brinner för att hjälpa personer och har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du nyfiken som person, vill utvecklas och ständigt lära dig mer inom rollen som Helpdesk Tekniker.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Oktober
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Svensk Direktreklam fyllde 35 år 2011 och har tecknat ett stycke svensk reklamhistoria. Företaget är dessutom ett av Uppsalas mest framgångsrika entreprenörsföretag genom tiderna. Genom ett starkt samarbete med franchisetagare över hela landet blivit en mediekoncern med tre ben: direktreklam, action marketing och lokaltidningar. Med deras franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan de nå ut till samtliga Sveriges hushåll. De erbjuder kunderna oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Arbetslivserfarenhet

Helpdesktekniker / Supporttekniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Konsultuppdrag, heltid
Kontorstider
Rebecca Tyrstrup
Hälsingegatan 47, 7 tr, 113 31 Stockholm
Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm
Ange referens 14993519Escape Room Stockholm