personlig assistent till 22-årig kille i Götene


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Götene
Publiceringdatum: 2017-10-16

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.seVi söker dig som vill arbeta med vår kund som har funktionshinder autism.

Kunden bor i egen lägenhet i centrala Götene. Han arbetar under dagtid på daglig verksamhet, men under övrig tid finns du som assistent för att stötta, hjälpa och motivera till ADL. Som assistent behöver du även hjälpa kunden att sköta sin hälsa genom rätt mat och fysisk aktivitet.

Vår kund är intresserad av musik, film, geografi, resor och går gärna långa promenader. Schemalagda aktiviteter som bowling, bad och fysisk träning ingår i ditt arbete som assistent.

Du som söker ska ha erfarenhet av att jobba med autism. Lyhördhet, flexibilitet och en positiv inställning är egenskaper som krävs för arbetet.

Du ska ha körkort B (för manuell växellåda).

Meriterande är om Du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, samt gillar att träna och vistas mycket ute. En fördel är också om du har möjlighet att medfölja som assistent vid längre resor.

Vi ser gärna att du är rökfri.

Varaktighet/Arbetstider: Tillsvidaretjänst, 18 tim/veckan. 10,5 aktiva timmar per vecka, 7,5 väntetidstimmar per vecka = totalt 18 tim/vecka. Schema: vecka 1 tisdag 14.30 - 08.30. Vecka 2 torsdag 14.30 - 8.30. Vecka 3 tisdag 14.30 - 08.30 vecka. 4 torsdag 14.30 - 08.30.Lön: Engligt avtal.

Ansökan: Urval sker löpande vänta inte med din ansökan.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Om lön

Lön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt gällande kollektivavtal.

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Annika Kroon,
Odengatan 24 c
Humana Assistans AB
Odengatan 24 c
52146 FalköpingEscape Room Stockholm