Personlig assistent till aktiv man i Lund på norra Linero.


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2017-10-20

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Personliga assistenter sökes till en av våra kunder i Lund, en kille runt 40 år som lever ett aktivt liv och förflyttar sig med elrullstol.

Vi tror att du som söker tjänsten är ca 30-45 år. Du klarar att hålla flera bollar i luften och är effektiv samtidigt som du är noggrann och lyhörd. Om du precis som kunden gillar matlagning, är händig i köket och hushållet så är det en stor fördel. Du är flexibel och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du blir en stor del i att göra kundens liv så bra som möjligt, det är därför viktigt att du är mån om att allt ska göras på kundens sätt.

Som hans personliga assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser och se till att hans liv fungerar smidigt. Vår kund gillar ordning och reda så du bör vara en alert och effektivt lagd person. Du är snabbt framme och är hans extra par händer när det behövs. För övrigt finns du tillgänglig men håller dig i bakgrunden med en respekt för kundens privatliv. Du ska ha en god social förmåga och ha lätt för att känna av situationer och människor.

B-körkort krävs, och att du är rök- och snusfri. Du har naturligtvis sunda värderingar.

Störst vikt läggs vid personlig lämplighet och personkemi. Tidigare erfarenhet inom vården eller som personlig assistent kan vara en fördel. Det är bra om du bor i närheten.

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på ca 90 % . Arbetspassen är förlagda dagtid, kväll samt helg. Även kortare arbetspass förekommer. Bifoga gärna en beskrivning av dig själv till ansökan. Mer information fås vid en eventuell intervju.

Ansvar, Engagemang och glädje är de nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Vårt uppdrag utgår från kunden och dennes behov och vi vill kunna ge bästa möjliga trygghet och frihet. Vi vill att du delar vår vision "Alla har rätt till ett bra liv" och att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra.

Arbetstid / Varaktighet: Varierade schemalagda arbetstider.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Malin Filling
Om lön

Fast timlön, övriga ersättningar enligt avtal.

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Föreningsgatan 15
Humana Assistans AB
Föreningsgatan 15
21144 MalmöEscape Room Stockholm