Platschef - Perstorp


Arbetsgivare: DEROME AB
Arbetsort: Perstorp
Publiceringdatum: 2017-10-27

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Som platschef har du det operativa ansvaret på bygghandelanläggningen. Rollen som platschef innebär egen försäljning och säljcoaching av medarbetare samtidigt som du driver och utvecklar anläggningen efter fastställd affärsplan. Det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med våra proffskunder vilket förutsätter en samarbetsförmåga och en hög serviceanda.

Du har även ansvar för anläggningens arbetsmiljö- och säkerhetsarbete, som operativt handläggs av lagerchef.

Du rapporterar till regionchefen och har personalansvar


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen behöver du vara flexibel, noggrann, målinriktad och har hög arbetsmoral.
Vana av försäljning till proffsbyggare är en merit. Du är initiativrik och har god samarbetsförmåga.

Bred kunskap inom bygg och järnhandel är ett krav. Du har erfarenhet av ekonomi- och budgetansvar.

Det är meriterande om du har ledarskap- och säljutbildning.Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och miljömedvetet arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering i Perstorp.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionchef Sydväst Johan Grevsjö på telefonnummer 040-625 85 50.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 27 november eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Byggvaror ingår i Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri. Derome Byggvaror säljer trävaror, snickerier, byggmaterial och byggförnödenheter genom egna bygghandelsanläggningar i Västsverige. Deromegruppen sysselsätter 1 750 anställda och beräknas omsätta 6,5 miljarder kronor under 2017. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Kompetenser

• Personalansvar
• Budgetansvar

Arbetslivserfarenhet

Försäljningschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid 100%
Tillsvidare
Johan Grevsjö
Bjurumsvägen 14
DEROME AB
Bjurumsvägen 14
43287 PerstorpEscape Room Stockholm