Beställare/upphandlare/utvecklare till sociala nämndernas förvaltning


Arbetsgivare: Västerås stad, Sociala nämndernas förvaltning
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2017-11-01

Är det dags för nya utmaningar? Som beställare/upphandlare/utvecklare erbjuder vi ett varierat och stimulerande uppdrag där du får chansen att växla mellan idéerna, förvaltandet och möjligheten att arbeta nära våra verksamheter.

Vi behöver nu blir fler till vårt team på enheten för beställning, upphandling och avtalsuppföljning inom sociala nämndernas förvaltning. Vi är idag sex medarbetare med olika inriktningar med ett gemensamt intresse, att bidra till en god kvalité inom det sociala området. Förutom intressanta arbetsuppgifter erbjuder vi dig en kreativ miljö som präglas av hög kompetens, engagemang och goda möjligheter till egen utveckling samt ett gott kamratskap.

Sociala nämndernas förvaltning har en beställarfunktion med uppgift att bistå nämnden för personer med funktionsnedsättning och äldrenämnden med sakkunskap inom respektive verksamhetsområde. Förvaltningens samlade uppdrag är att utarbeta underlag för beslut i strategiska frågor, beställa och upphandla sociala tjänster, teckna avtal med utförare, följa upp och utvärdera verksamheten, omvärldsbevakning, forskningskontakter samt ansvar för myndighetsutövning för de två nämnderna.

Läs gärna mer på www.vasteras.se/socialanamndernasforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
I rollen ansvarar du för att beställa, utveckla, upphandla, förhandla, teckna avtal och följa upp verksamheter riktade mot äldre och funktionsnedsatta. Du förväntas hålla dig uppdaterad kring aktuell lagstiftning samt bidra med din kunskap och erfarenhet till utveckling av metoder för upphandling och uppföljning för bästa möjliga resultat. I uppdraget ingår även att redovisa muntligt och skriftligt till nämnden samt att leda överläggningar med leverantörer och utförare. Du kommer att samverka med andra enheter och funktioner samt med politiker och utförare. En god samarbetsförmåga och att du trivs i en utåtriktad roll är viktigt. Ett spännande och utvecklande uppdrag helt enkelt!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom området för funktionsnedsättning eller äldreomsorg. För rollen som beställare/upphandlare/utvecklare är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av arbete i en ledande befattning inom offentlig och/eller privat verksamhet samt att du har en relevant akademisk utbildning. Du har även kunskaper inom LSS och/eller SOL. Har du kunskaper om upphandlingslagstiftningarna LOU och LOV är det meriterande. Meriterande är även om du har erfarenhet av arbete med upphandling, avtalsskrivning och/eller verksamhetsuppföljning. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.

Som person är du trygg, professionell och ansvarstagande. Du planerar och strukturerar ditt arbete effektivt, är uthållig, motiverad och målinriktad. Du är tydlig i din kommunikation, har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och producerar egna dokument av hög kvalité. Du trivas i en roll där du får tänka strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Arbetslivserfarenhet

Upphandlare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse .
HR-konsult Camilla Ellemyr, Telefonnummer: 021-39 14 43
Enhetschef Jenny Berg, Telefonnummer: 021-39 10 10
Vision Per Lundqvist, Telefonnummer: 021-39 80 47
SSR Kristiina Koistila, Telefonnummer: 021- 39 83 77
72187
Västerås stad, Sociala nämndernas förvaltning
Västerås
72187 VÄSTERÅS
Ange referens 2017/00852Escape Room Stockholm