Verksamhetssekreterare till Utbildning


Arbetsgivare: Svedala kommun
Arbetsort: Svedala
Publiceringdatum: 2017-11-03

Vi söker dig som har för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning på minst två år. Erfarenhet av kommunal administration i en politisk organisation är en fördel för tjänsten. Vidare ser vi att erfarenhet av arbete i ekonomi och personalsystem som ett plus.

För att trivas i hos oss är du serviceinriktad, prestigelös och noggrann. Du trivs att arbeta i en miljö som ställer högra krav på ansvarstagande, flexibilitet och nära samarbete med dina kollegor. Vi tror även att du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift och har intresse för att knyta för uppdraget betydelsefulla kontakter internt och externt.

Vidare tror vi att du tillför en positiv energi till arbetsgruppen, är en god kollega och har nära till skratt.

Utdrag ur polisens belastningsregister krävs för anställning. B-körkort är en förutsättning.

Komplettera din ansökan med ett utförligt CV.Svedala växer och vi förstärker nu förvaltningsadministration inom förskolans verksamhet.

För att förskoleverksamheten ska ges utrymme att ägna sig åt kärnan i verksamheten ska det administrativa stödet utökas. Som verksamhetssekreterare stödjer du förskolans organisation med hög service och funktionalitet.

Utifrån goda relationer med förskolechefer, kollegor och vårdnadshavare är ditt uppdrag att stödja och vägleda chefer, medarbetare, vårdnadshavare och andra intressenter i våra processer inom områdets lagar, regler och policys. Uppdraget innebär även att kommunicera med alla nivåer i organisationen och stötta inom områden så som schemaregistrering, fakturahantering, samt andra förekommande administrativa uppgifter.

Vidare kommer du vara en viktig del i det fortsätta arbetet för att utveckla administrativa system, samordning med övrig förvaltningsfunktion inom kommunen samt samverkan med förskolans ledningsgrupp.

Du kommer tillhöra en arbetsgrupp med kompetenta och professionella kollegor som stöttar och utvecklar varandra. Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Vi söker nu en kollega till Utbildning som vill vara med i vårt arbete för att alla ska lyckas.

Om lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst krävs det ett giltigt belastningsregister, det beställer du från polisen. Polisen har omkring två veckors handläggningstid.
Mats Törnwall, administrativ chef, Telefonnummer: 040-6268319
Mats.Tornwall@svedala.se
Fackliga kontakter nås via, kundservice, Telefonnummer: 040-6268000
Åbjörngatan 7
Svedala kommun
Kommunhuset
23380 SVEDALAEscape Room Stockholm