Vår kund söker systemutvecklare. Sök jobbet smidigt utan CV!


Arbetsgivare: Recify AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2017-11-09

*Arbetat med affärssystem eller andra verksamhetsstödjande system

*Arbetat kontinuerligt med vidareutveckling och buggrättning

*Erfarenhet av testarbete, paketering och leveransXLENT är ett företag som vill göra skillnad och vår filosofi är att våra konsulter är hjältar. Vi lever upp till våra värderingar genom att finnas nära våra kunder och förstå deras verksamhet, tar ansvar för våra leveranser och vågar utmana för att skapa nya XLENTa lösningar. Tillsammans hjälper vi våra kunder att lyckas. Vill du vara med? Just nu söker vi dig som är systemutvecklare

Du gillar korta puckar, har förmåga att växla fokus mellan olika uppgifter och vill samtidigt ta dig an kluriga och komplexa miljöer och tekniker.

I din yrkesroll är du bra på att sätta dig in i nya tekniker och kundens verksamhet. Du gillar att lösa problem tillsammans med dina kollegor i teamet och har en positiv attityd. Du arbetar med stort ansvar och levererar med hög kvalitet. Som person är du ödmjuk och prestigelös och delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Våra kunder finns i första hand i Östergötland och södra Sörmland och vi har kontor i Linköping och Norrköping. Recify AB är en rekryteringsplattform som hjälper arbetsgivare att öppna upp dörrarna för mobila ansökningar och där kandidater kan söka jobb utan CV.

Tegeluddsvägen 31
Recify AB
Tegeluddsvägen 31
11541 Stockholm
Tryck på den gröna knappen och sök enkelt utan CVEscape Room Stockholm