LASTBILSMEKANIKER


Arbetsgivare: Finnvedens Lastvagnar AB, Huvudkontor
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2017-11-09

Vi är ett driftigt gäng som söker nästa kugge till vår verkstad i Jönköping. Kan det vara du? Välkommen med din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt. Har du dessutom en lösningsorienterad approach kombinerat med ett djupt tekniskt intresse kommer du definitivt att trivas som mekaniker hos oss. Som guldkant på tillvaron får du också möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar i en modern verkstad. Kan det bli bättre?Vi kan lista en rad kompetenser som vi vill att du ska ha men vi vet innerst inne att allt handlar om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska något så vill vi att du har minst ett par års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom riktigt bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff.

I vårt erbjudande ingår möjligheten att få jobba med det du brinner för, högteknologiska produkter och kundservice. På det adderar vi oss själva, ständig utveckling som individ och medarbetare, samt vass utbildning via Volvo Trucks Academy.

Vi är ett team med härlig atmosfär och hög kompetens. Missa inte chansen att bli en del av det!

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 19 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne och Västergötland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och har ca 300 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 9 miljarder kronor och har ca 1 200 anställda.

Arbetslivserfarenhet

Lastbilsmekaniker: 2-4 års erfarenhet
Pierre Nyander, Servicechef, Telefonnummer: 036328151
pierre.nyander@finnvedenslast.se
Kraftgatan 13
Finnvedens Lastvagnar AB, Huvudkontor
BOX 2014
55002 JÖNKÖPING
Löpande urval gäller så skicka in din ansökan redan idag till: pierre.nyander@finnvedenslast.se. Vi gillar ordning och reda, se därför till att bifoga ditt CV och personliga brev i ansökan. För frågor om tjänsten kontakta Servicechef Pierre Nyander på tfn 036-32 81 51.
Ange referens LastbilsmekanikerEscape Room Stockholm