Drifttekniker till expansivt företag


Arbetsgivare: Bravura
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-11-13

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Advoco skapar och marknadsför kommunikationslösningar för företag med huvudprodukten Advoco NetPBX™ i fokus. Produkten är en IP-baserad växel med bred företagsanpassad funktionalitet som enkelt håller ihop hela företagets kommunikation och når ut till alla medarbetare var de än befinner sig. Tjänsten ger kunden möjlighet att använda de vanliga växelfunktionerna och den fungerar med fasta telefoner samt med appar i mobiltelefon och dator. Advocos lösningar riktar sig framförallt till små och medelstora företag och försäljningen sker via återförsäljare.

Som drifttekniker på företaget sitter du på Advocos kontor i nyrenoverade lokaler på Söder Mälarstrand med utsikt över Riddarfjärden. Företagskulturen är öppen, glädjefylld och ger stort eget ansvar till individen.

Arbetsuppgifter:

I rollen som drifttekniker hos Advoco ansvarar du primärt för driften av företagets applikationer samt förbereder driften för den utveckling som görs. Vidare kommer du att reaktivt och proaktivt underhålla driftsystemen i form av scripting samt underhåll av övervakningssystem. Vi ser att du har erfarenhet av Windowsserver tidigare då det är en stor del av denna roll.

Profil:

Utbildning: Kunskap inom Windowsservrar.
Erfarenhet: 5 – 10 års erfarenhet av liknande roll.
Språk: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Meriterande: Erfarenhet av telefonibranschen
Automation/Powershell
VMware
Fortinet brandväggar
MS SQL-server
Backup och övervakningssystem.

Då du får ett stort ansvar och axla hela driften av affärskritiska realtidssystem med mycket höga tillgänglighets krav ser vi att du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har ett genuint teknikintresse och brinner för att lösa denna typ av uppgifter. Vidare ser vi att du är flexibel samt serviceinriktad med en god problemlösningsförmåga då det kan kan vara tidskrävande arbetsuppgifter och förekomma en del arbete utanför satt arbetstid.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: drift, drifttekniker, teknik, moln, Advoco, Stockholm, windows, server, nät, app, applikation

Kompetenser

• Windows, operativsystem

Arbetslivserfarenhet

Drifttekniker, data: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Nico Ruponen, Telefonnummer: 08-40024050
nico.ruponen@bravura.se
Hornsbruksgatan 28, 11734 Stockholm
Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734 0180Escape Room Stockholm