Säljande chaufför sökes till företag i Stockholm!


Arbetsgivare: Framtiden AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-11-13

Vill du jobba i en varierande roll med fokus på sälj och kundmöten? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Som säljande chaufför på detta företag är du ute hos kund med material. Du kommer till stor del vara ute hos kund och leverera material inom färgindustrin. Utöver arbete med sälj och leveranser kommer du stötta upp på lagret.

Om företaget
Företaget är ett nystartat bolag som är en komplett leverantör inom färgindustrin som levereras till slutkund. De samarbetar med flera mindre bolag. Företaget expanderar och söker någon att stärka upp deras team i Stockholm

Din profil
Krav:
- B-körkort
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Jobbat i Pyramid
- ADR utbildning
- Truckkörkort
- C-körkort
- Arbetslivserfarenhet tex: industrilackering, billackering eller färgindustrin

Som person är du bra på att kommunikation och är lyhörd. Du är noggrann och håller deadlines.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm

Kompetenser

• Truckvana
• Industrilackering

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Maria Helmer, Telefonnummer: 0723-016681
maria.h@framtiden.com
Warfvinges väg 29
Framtiden AB
Warfvinges väg 29
11251 Stockholm
Ange referens 13867Escape Room Stockholm