Bli en del av JOBmeal Umeå, Servicekonsulent sökes!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Umeå
Publiceringdatum: 2017-11-15

Gillar du att arbeta i ett högt tempo där dagarna går fort? Får du motivation av att leverera i tid och med god kvalitet? Vill du träffa människor dagligen och tycker som JOBmeal att gott kaffe är viktigt? Då kanske du är JOBmeal Umeå’s nya servicekonsulent! Start för tjänsten är omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för JOBmeals räkning en servicekonsulent till serviceteamet i Umeå. Totalt arbetar 27 medarbetare på kontoret i Umeå där du som servicekonsulent kommer att ingå ett team om 10 personer. Du kommer att utgå ifrån kontorets ljusa och fräscha lokaler beläget på östra teg där sammanhållningen är stark inom teamet.

Som ny medarbetare kommer du att erbjudas en grundläggande introduktion under dina två första veckor. Introduktionen innebär att du får gå sida vid sida med en erfaren kollega, detta för att ge dig rätt förutsättningar att komma in i rollen som servicekonsulent.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JOBmeals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos JOBmeal. JOBmeals intention är att du efter 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicekonsulent ligger ditt fokus främst på att leverera rätt produkter vid rätt tidpunkt. Du bör därför med fördel trivas i en roll där tempot är högt och där du förväntas nå uppsatta mål. Vidare är det din uppgift att säkerställa driftsäkerheten på kaffemaskinerna för att säkerhetsställa att kunderna får det bästa tänkbara kaffet. I rollen kommer du även att sköta kontakten med JOBmeals kunder och du kommer att ingå i ett team med andra servicekonsulenter med utgångspunkt i Umeå.

Du kommer till exempel att:


* Sköta underhåller av kaffemaskinerna
* Leverera beställda produkter
* Stämma av behovet hos kund och arbeta med merförsäljning


Tjänsten passar dig som motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och som engageras av att göra det lilla extra för att skapa goda relationer med de kunder du ansvarar för. Ditt arbetsområde är Västerbotten, vilket innebär en del övernattningar i regionen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har B-körkort
* Är praktiskt lagd då du ansvarar för lättare underhåll av maskinerna
* Kommunicerar väl på svenska, detta då det krävs i kontakt med JOBmeals kunder.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har arbetat i en serviceroll som inneburit kundkontakt.

Som person är du social och drivs av att arbeta serviceinriktat. Vidare är du pålitlig och noggrann vilket gör att du utstrålar tilltro hos människor i din närhet. Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor likväl som du självständigt tar eget ansvar i ditt arbete. För att lyckas i rollen drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och motiveras av ett högt arbetstempo.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid. Arbetstid är vanligast 7.30-16.30
* Placering: Umeå
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
JOBmeal är det gemensamma namnet på 19 privatägda företag i samverkan. Tillsammans är de etablerade på 26 orter och utgör den största svenskägda företagsgruppen i Sverige inom Vending-branschen, det vill säga tjänster och service via automatlösningar. Deras idé är mycket enkel, ”att servera mellanmål och dryck utanför hemmet”. Med detta menar de en god kopp kaffe, en kaka därtill, ett glas kallt friskt vatten, kylda drycker m.m. på kontor, offentliga arbetsplatser, industrier, sjukhus, högskolor.

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
07:30-16:30
Frida Lampe
Renmarkstorget 10, 903 26 Umeå
Academic Work
Renmarkstorget 10
90326 Umeå
Ange referens 14997137Escape Room Stockholm