Studenter med förståelse för norska sökes till Ikano Bank!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2017-11-15

Vill du kombinera dina studier med ett meriterande extrajobb och få chansen att jobba i bankvärlden? I så fall har vi helt rätt tjänst för dig! Att Ikano Bank inte är som vilken annan bank som helst märks tydligt när du kliver in på deras kontor i Hyllie. Istället för att mötas av slipsklädda banktjänstemän möts du av en arbetsplats som utstrålar nytänkande och ambition! Hjärtat i verksamheten är kundtjänsten där medarbetarna ger förstklassig service till kunder i Sverige, Norge och Danmark. Ikano Bank fortsätter nu att växa och vi hoppas du vill följa med på deras resa!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ikano Banks räkning fler studenter till deras norska team. Ikano Banks nordiska kundcenter startades upp i Malmö för knappt ett år sedan. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du har goda kunskaper i norska och kan kommunicera med kunder i både tal och skrift. Du kommer att ingå i en studentpool med stark känsla för samarbete och sammanhållning. Uppdraget förväntas att starta omgående och anställningen kommer att inledas med introduktion och utbildning hos Ikano Bank.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ikano Bank.

ARBETSUPPGIFTER
Som en del av kundtjänstteamet kommer du att vara företagets ansikte utåt och arbeta med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Du kommer att hjälpa privat- och företagskunder via inkommande samtal och ge bästa tänkbara service som överträffar kundens förväntningar. Samtalen kommer främst att handla om frågor gällande bankprodukter för privatpersoner såsom bankkort och sparkonton men även gällande lån och sparande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student och har minst 1 år kvar av dina studier


* Har god förståelse i det norska språket. Kanske har du arbetat i Norge och förvärvat språkkunskaperna den vägen
* Brinner för service, vill arbeta med kundbemötande och tycker om att ha telefon som arbetsredskap


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid, 2 pass/vecka. Heltid i sommar och jul!
* Placering: Malmö, Hyllie
* Arbetstiderna är måndag-fredag kl 16:00-21:00 samt lördagar kl 09:00-18:00. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta dagspass måndag-fredag kl 08:00-16:30 men dessa pass kommer att schemaläggas vid behov.


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ikano Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans. Ikano är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad. Mer information hittar du på Ikanos hemsida.

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Dagtid
Deltid
Elin H Eriksson
Norra Vallgatan 102, 211 22 Malmö
Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö
Ange referens 14997111Escape Room Stockholm