NYEXAMINERAD DRIVEN PROJEKTEKONOM TILL TRAFIKVERKET!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-11-15

Trafikverket söker nu dig med en ekonomiutbildning och goda praktiska ekonomikunskaper till en spännande roll som projektekonom. Är du analytiskt lagt och har ett intresse för att arbeta brett inom ekonomi, administration samt kommunikation i tekniska projekt? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en driven projektekonom till Trafikverket med omgående start. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Du kommer börja din anställning med att vi skriver kontrakt på 6 månader, som löpande kommer att förlängas om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi på Academic Work erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom åtgärdsvalsstudier, projektledning, självledarskap och presentationsteknik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coachning, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen kommer du att arbeta nära flera projektledare och en enhetscontroller, där du kommer vara ett stöd till dem i det dagliga arbetet. Du kommer att få ta eget ansvar och arbeta med varierande uppgifter både med ekonomiinriktning och generella projektuppgifter.

Du kommer till exempel att:


* Stötta projektledare i prognosarbete och budgetarbete
* Ta fram underlag till controller i samband med månadsrapportering
* Granska och kontera fakturor, göra periodiseringar av kostnader
* Delta i projektgenomgångar
* Bevaka och följa upp projekt gällande tid, kostnad och kvalitet
* Utbilda och stötta projektledare i projektledningssystem


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten ger dig alla möjligheter att utveckla både grundläggande ekonomiska kunskaper men även kunskaper inom projektarbete. Du kommer även att få med dig teknisk kunskap från projekt.

Tjänsten passar dig som har en analytisk förmåga och kan på så sätt sätta dig in i projektets ekonomi och göra analyser självständigt. Du är noggrann, självgående och arbetar organiserat då du är den som många gånger hjälper projektledare och controllers att hålla deras planering och struktur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

VI SÖKER DIG SOM
* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med fördel även praktisk erfarenhet av ekonomiuppgifter


* Max 2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
* Mycket goda kunskaper i Officepaketet
* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då du dagligen kommer att kommunicera på dessa språk


Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agresso. Det är också meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.

Som person är du framåt, har skinn på näsan och tycker om att driva dina intressefrågor. Vidare är du en teamplayer som inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. I perioder kommer du att ha hög arbetsbelastning och det är därför ett krav att det fungerar för dig och att du arbetar effektivt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Kompetenser

• MS Office
• Agresso, redovisningssystem

Arbetslivserfarenhet

Controller: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Långsiktigt
08-17
Louise Swärd
Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg
Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg
Ange referens 14997118Escape Room Stockholm