Digital Marknadskoordinator till BOLIST nya satsning DOOWIN!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2017-11-15

Är du i startgroparna av din karriär? Brinner du för marknadsföring och vill vara med och skapa framgångssagan kring BOLIST nya franchisekedja DOOWIN? Nu söker de en driven och junior marknadskoordinator för att bygga varumärket. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för DOOWINs räkning en marknadskoordinator som önskar att hoppa på tåget i start-up fasen och etablera franschisekonceptet på marknaden! DOOWIN ska förändra marknaden genom den nya tidens erbjudande inom försäljning och montering av fönster och dörrar. Företagets digitala plattformar kommer spela en stor roll i etableringen där ditt arbete som marknadskoordinator blir fundamentalt för framgången!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DOOWINs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BOLIST AB och arbeta för varumärket DOOWIN.

ARBETSUPPGIFTER
Som marknadskoordinator kommer du att rapportera till bolagets marknadschef och arbeta med varumärkets digitala marknadsföring. Du kommer att vara med i utvecklingsprocessen av detta nya koncept och ha en bred marknadsroll där du fyller sajten med information, skapar content, kampanjer och informationsblad. Du kommer få jobba med förbättringar av systemet och analysera vad som driver trafik och tillsammans med externa parter som utvecklare, mediebyråer och leverantörer skapa ett attraktivt DOOWIN online.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta med sökordsoptimering, ta reda på vilka ord på hemsidan man bör fokusera på samt skriva om texter i samma syfte
* Arbeta med de digitala kampanjerna, när bör bolaget ha vilka kampanjer?
* Ha kontakt och kravställa mot utvecklare, leverantörer och mediebyråer


Tjänsten passar dig som har erfarenhet av digital marknadsföring och har erhållit dig viss relevant arbetslivserfarenhet, har en god förståelse för området och nu vill ta nästa steg. Då bolaget är i uppstartsfas kommer rollen ständigt att förändras och du kommer ha alla möjligheter att komma med idéer och ta initiativ!

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är nyfiken och orädd för att testa nya saker. Du behöver inte ha lång erfarenhet men behöver ha förståelse för kundnytta och vad som driver trafik digitalt. Du är noggrann och duktig på att uttrycka dig i text för att rätt saker hamnar på rätt ställe på hemsidan.


* 0,5 – 2 års tidigare relevant erfarenhet av marknadsföring från arbetsplats/praktik
* Har mycket goda kunskaper i svenska språket


Det är meriterande om du…


* Har relevant utbildning
* Har erfarenhet från bygghandeln
* Har förståelse för SEO och Google Adwords


Som person är du självgående och idérik. Vi ser att du är en person med ambitionen av att se resultatet av ditt arbete. Vidare är du flexibel inför förändrade förutsättningar och har inga problem att anpassa dig. Slutligen värderar vi självklart en god skriftlig kommunikativ förmåga vilket du uppvisar i ditt personliga brev.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, 100%
* Lön: Fast månadslön, kollektivavtal tillämpas
* Placering: Bromma/Solna
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DOOWINs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
DOOWIN står för engelskans ”Doors and Windows” och är Bolist nya kedja för montering av dörrar och fönster. DOOWIN kommer genom 15 butiker i större orter drivas av franchisetagare som står för hantverkare, bilar och verktyg medan DOOWIN tar hand om hyreskontrakt och digital plattform. DOOWIN kommer att erbjuda dygnet runt öppna showrooms och även ha en webblösning baserad på artificiell intelligens.

Kompetenser

• Marknadsföring/PR
• Digital marknadsföring/Onlinemarknadsföring
• Google AdWords

Arbetslivserfarenhet

Marknadskoordinator: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Kontorstider
Anna Kerikorian
Lindstedtsvägen 24, 114 28 Stockholm
Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm
Ange referens 14996934Escape Room Stockholm