Världsledande företag inom elbilar söker heltidsarbetare under julen


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-11-15

Vi erbjuder nu ett drömjobb under december och januari för dig med ett brinnande intresse för elbilar och grön teknologi. Vi söker en talang som kan briljera med sin servicekänsla och vill vara med och bidra till företagets säljteam. Stämmer det in på dig och har du möjlighet att arbeta heltid från 4:e december till 14 januari med flexibla arbetstider? Då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten som butikssäljare!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en butikssäljare för heltidsarbete under jul från den 4:e december till den 14:e januari. Du kommer jobba i företagets butik i ett köpcentrum i Solna som en del av ett team på 8 personer. I början av uppdraget kommer du få en introduktion i såväl företaget som deras produkter. Primärt kommer du arbeta från butiken men under sommaren har företaget även flera event runtom i landet som du vid behov kommer få delta i.

Arbetstiderna är mellan 10:00-22:00 och du kommer antingen jobba ett pass som är mellan 10:00-18:00 eller ett pass från 13:00-22:00. Du kommer arbeta både vardagar och helger på ett rullande schema.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

ARBETSUPPGIFTER
Som butikssäljare kommer du vara företagets ambassadör och ansikte utåt. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge företagets kunder en unik upplevelse. Ditt arbete kommer till stor del bestå av att ta emot kunder i butiken och svara på deras frågor om produkterna. Kunderna som besöker butiken har möjlighet att boka provkörning av elbilarna på plats men mestadels sker kundernas bokningar online. Oavsett på vilket sätt bokningen görs så kommer du att ansvara för att sköta administreringen och sedan aktivt delta i provkörningen. Du kommer även stötta administrativt vid leverans av bilar.

Du kommer till exempel att:


* Bistå med utmärkt kundservice
* Demonstrera företagets elbilar
* Ge support kring leverans av bilar


Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och bilar och som vill arbeta i en energifylld arbetsmiljö med varierande arbetsdagar.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst ett års erfarenhet av att jobba med personlig service och det är meriterande om du har jobbat med personlig service i butik


* Har en passion för ny grön teknologi och bilindustrin generellt
* Har B-körkort
* Har god datorvana
* Kan arbeta hela perioden från 4:e december till 14:e januari
* Har mycket goda kunskaper i svenska då kommunikationen med kunder primärt sker på detta språk
* Har goda kunskaper i engelska då detta är koncernspråket samt dialogen med kunder kan komma att ske på engelska


Som person är du extrovert och älskar att jobba med service och kundbemötande. På så sätt faller det sig även naturligt för dig att bidra med energi och vara flexibel för att den ena dagen aldrig är den andra lik. Vi förväntar oss att du är en teamplayer och motiveras av att bidra till företagets säljteam med ditt affärsmässiga tänk. Eftersom du kommer arbeta i butik ser vi även att du är van vid att jobba fysiskt och på stående fot utan att tappa din professionalism. Det är även viktigt att du är en person som älskar att köra bil då du kommer delta vid testkörningarna!

ÖVRIG INFORMATION


* Start: 4:e december
* Omfattning: Heltid 4:e december – 14:e januari
* Placering: Solna
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Arbetslivserfarenhet

Säljassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

4/12 - 14/1
10-18 eller 13-22
Anna Kronberg
Hälsingegatan 47, 7 tr, 113 31 Stockholm
Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm
Ange referens 14997090Escape Room Stockholm