Ekonomiadministratör till offentlig verksamhet i Lerum


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-11-15

Är du en analytisk person som tidigare arbetat i Agresso? Står du emellan två jobb och är öppen för ett kortare konsultuppdrag? Nu söker vår kund i Lerum en ekonomiadministratör att stötta upp kring administrationen inför årsbokslutet. Startdatum är omgående och uppdraget pågår framtill årsskiftet. Är detta ett uppdrag för dig? Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Ekonomiadministratör för att stötta upp inför årsbokslutet. Uppdraget är med start omgående och framtill årsskiftet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 31 december.

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomiadministratör kommer du arbeta med avstämningar och övriga administrativa arbetsuppgifter kopplade till årsbokslutet.

Tjänsten passar dig som/utvecklingsmöjligheter är aktivt arbetssökande och antingen vill bättra på ditt CV eller tycker att ett kortare uppdrag skulle vara utmanande och kul.

VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare arbetat med avstämningsarbete


* Har goda datorkunskaper, exempelvis inom Excel
* Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift


Det är meriterande om du…


* Tidigare arbetat i Agresso


Som person är du noggrann och arbetar givet via en god struktur för att klara dina deadlines. Du är analytiskt lagd och trivs med att arbeta med siffror. Vidare är du nyfiken och har inga problem med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lerum
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Kompetenser

• Agresso, redovisningssystem
• Avstämningar
• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

framtill årsskiftet
8:00-17:00 med möjlighet till flex
Albin Andersson
Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg
Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg
Ange referens 14997140Escape Room Stockholm