Servicekoordinator till säkerhetsföretaget Confidence


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-11-15

Drivs du av att ge god service och anser att problem är till för att lösas? Har du dessutom ett intresse för teknik och vill agera spindeln i nätet genom att kombinera service med administrativt arbete? Då har du nu möjligheten att bli en del av Confidence; ett innovativt säkerhetsföretag som hela tiden skräddarsyr lösningar med kunden i fokus. Du blir en viktig del i ett glatt team – sök idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Servicekoordinator till Confidence.

Confidence är specialister på säkerhet och tillhandahåller tjänster inom säkerhetsanalys, access, brand, larm, kamera och IT infrastruktur till en bred repertoar av kunder. Här kommer du till ett team på 4 personer där fokus är att ge kunden service i världsklass.
Att jobba på Confidence innebär inte bara spännande och utvecklande arbetsuppgifter; du blir även en del av ett företag som siktar framåt och med utrymme att växa vidare i ett glatt team med högt i tak och nära till skratt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Confidence.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicekoordinator kommer du att ingå i ett mindre team där du kombinerar din förmåga att sätta kunden i största fokus samt jobba administrativt. Du följer ett ärende från ax till limpa och ser till att kundens problem blir löst. Telefonen och datorn kommer att vara dina främsta arbetsverktyg. Du kommer till exempel att:

Du kommer till exempel att:


* Ta emot felanmälningar från kunder via telefon och mail
* Administrera ärenden och boka in tekniker på reparationsbesök
* Ansvara för hantering av kunders avtal och löpande uppföljning
* Hantera faktureringen löpande
* Beställa material som efterfrågas för att kunna lösa uppkomna problem


Tjänsten passar dig som/utvecklingsmöjligheter…

Tjänsten passar dig som gillar att lösa problem och ha en bred variation av arbetsuppgifter. Du trivs med att vara spindeln i nätet och att ge god service. Vidare är du snabblärd och har viljan och drivet att ta dig an nya utmaningar.

VI SÖKER DIG SOM
* Har 1-3 års erfarenhet av kundservice via telefon, i butik eller liknande


* Talar och skriver svenska obehindrat
* Har goda kunskaper i engelska
* Har grundläggande kunskaper i Officepaketet


Det är meriterande om du…


* Har ett teknikintresse


Som person är du problemlösande, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du trivs med variation, du hjälper kollegor och sprider god energi i teamet. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som fokus alltid är att ge kunden bästa service och överträffa förväntningarna.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, 07.30-16-30
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Sundbyberg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Confidences önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Confidence är en kunskapsledande systemintegratör och tjänsteleverantör som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos sina kunder genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IP-teknologi. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, kamera och IT infrastruktur.

Confidence operativa verksamheter, Säkerhet & Brand samt Lås, ingår i Confidence International AB (publ.), ett publikt bolag listat på NASDAQ First North. Företagsgruppen grundades 1989 och har idag ca 65 anställda och finns representerade i Sverige (Stockholm och Göteborg).

Kompetenser

• MS Access
• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Gruppledare för kontorspersonal: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
7.30-16.30
Ulf Appelgren
Lindstedtsvägen 24, 114 28 Stockholm
Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm
Ange referens 14996900Escape Room Stockholm