NYEXAMINERAD EKONOM TILL PROJEKT INOM REGELVERK PÅ SVENSK STORBANK


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-11-15

Har du precis tagit examen och är intresserad av att få in en fot in på en av Sveriges största banker? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en kommunikativ, driven och analytisk person som trivs med att arbeta i team? Då kan denna tjänst som vara precis det du letar efter! I denna roll får du insyn i olika regelverk som KYC eller EMIR. Ta chansen och sök redan idag då tjänsten hoppas tillsättas innan den 1 december.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker två personer med ett stort intresse för bank och finans till en av Sveriges största företagsbanker. I denna roll kommer du arbeta med projekt inom regelverkshantering. Du kommer att vara placerad på bankens anrika kontor i Centrala Stockholm och arbeta på avdelningen LC&FI.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du stötta projektet med att säkerställa att banken har korrekt data för att uppfylla kommande regelverk samt för att kunna serva kunderna på bästa sätt. Den ena rollen omfattar KYC och den andra omfattar EMIR.

Du kommer till exempel:
* Stötta projektet med administration
* Korrigera data
* Säkerställa att banken sitter på rätt data
* Kommunicera med andra avdelningar inom banken

Tjänsten passar dig som vill ha en meriterande erfarenhet inom ekonomi och finans och tycker det är intressant att få arbeta med regelverk som KYC och EMIR.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning inom ekonomi från högskola eller universitet, gärna med inriktning mot finans
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Goda kunskaper och ett stort intresse för Excel
* Lätt för att lära sig nya system
* Intresse av bank och finans

Som person är du analytisk, strukturerad och har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter. Du gillar att arbeta med problemlösning och har ett intresse av bank och finans. Du trivs i en administrativ roll och tar ansvar för att ditt arbete blir utfört i tid samt med en hög kvalité. För att passa i gruppen ser vi att du har en positiv inställning samt lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: 1 december
* Omfattning: 6 månader, med god chans till vidare spännande uppdrag via Academic Work
* Placering: Centrala Stockholm


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgift

Kompetenser

• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

6 månader
Kontorstider
Johanna Bjerre
Hälsingegatan 47, 7 tr, 113 31 Stockholm
Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm
Ange referens 14997138Escape Room Stockholm