Studerande kundhandläggare till expansiva Santander Consumer Bank


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-11-15

”-Jag får energi och daglig utveckling av att möta människor med olika bakgrunder och nationaliteter och jag har själv möjlighet att påverka hur långt jag kan komma i företaget. När jag går till jobbet känns det inte som att gå till jobbet utan till en plats där vi umgås och skrattar.” Så beskriver en kollega hos Santander sin arbetsplats. Låter detta som något för dig? Är du student och har 1-2 års erfarenhet från kundinriktade tjänster och trivs med resultatinriktad uppföljning? Då är detta en perfekt tjänst för dig att kombinera med studierna samtidigt som du får värdefull erfarenhet att bygga på ditt cv med. Dessutom får du ett flexibelt extraarbete och får möjlighet att arbeta på en arbetsplats som satsar på dig!

OM TJÄNSTEN
Är du en driven student som triggas av att arbeta efter mål och med kundkontakt? Academic Work erbjuder dig nu en fantastisk möjlighet till ett flexibelt och meriterande deltidsjobb hos Santander som är en marknadsledande leverantör inom bank och finans. Academic Work söker för Santanders räkning 5 stycken kundtjänsthandläggare på deltid vid sidan av dina studier. Du får in en fot i bankvärlden och samtidigt chansen att ta del av en gemenskap där ni ständigt utmanar och uppmuntrar varandra för att nå maximal utveckling. Tjänsten startar med en 8 dagars betald obligatorisk utbildning den 11:e december under kontorstider. Omfattningen av tjänsten ligger på ett minimum om 40 timmar per månad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Santander Consumer Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Santander Consumer Bank.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundhandläggare kommer du;


* Via telefon ta emot samtal från både nya och befintliga kunder för frågor kring kredit, lån och ansökningar
* Vid inkommande samtal erbjuda både nya och befintliga kunder tilläggstjänster och informera om hela Santanders produktportfölj


Då prestation och utveckling är någonting som vår kund uppmuntrar kommer du även att kontinuerligt erbjudas uppföljning med din teamleader som coachar, belönar och stämmer av din egen utveckling. För att sporra sina anställda anordnas interna tävlingar och teamaktiviteter. Samtidigt eftersträvas en god sammanhållning där ni som team har gemensamma målsättningar och möter framgångar och motgångar tillsammans.

Utvecklingsmöjligheter:

På uppdrag hos vår kund Santander har du alltid någon som uppmärksammar dina styrkor och uppmanar dig att dela med dig av förslag till förbättringar. Framför allt kommer du till en plats där du vågar vara annorlunda, får göra din röst hörd och där skratt är en naturlig del av vardagen. Du får även möjlighet att bygga på ditt cv med värdefull erfarenhet inför framtiden redan under din studietid samtidigt som du får ett flexibelt deltidsjobb som är perfekt att kombinera med dina studier.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier


* Har ett starkt intresse för kundrelationer och trivs med telefonkontakt
* Skriver och talar svenska för att kunna kommunicera med Santanders kunder
* Du har 1-2 års erfarenhet från tjänster inom kundservice och/eller butiksarbete, restaurang eller arbetat med kundhantering och service inom ett annat område. Förslagsvis har du arbetat på ett sommar-eller extraarbete inom serviceområdet.
* Mycket meriterande är om du arbetat via telefon alternativt arbetat på bank eller med fordonsfinasiering. Vi ser även att du har ett fordonsintresse. Har du något av detta får du gärna ange det redan i motiveringsrutan för din ansökan.


Som person drivs du av att arbeta efter mål och med kundkontakt och triggas av utmaningar i ditt arbete. Att du har lätt för att kommunicera och är en riktig team-player ser vi som en självklarhet!


* Tjänsten startar med en 8 dagars betald obligatorisk utbildning. Utbildningen sker på vardagar under kontorstid och för att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig under utbildningsdagarna vilket innebär vardagar 11/12-20/12


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Den 11/12
* Omfattning: Deltid 2 ggr/vecka, minimum 40 timmar per månad, långsiktigt
* Arbetstid: Arbetspassen ligger mellan måndag-fredag 09:00-17:00. Passlängen varierar mellan 4-8 timmarpass
* Placering: Solna Strand
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Santander Consumer Bank är en del i den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. I Sverige har vi 440 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, betal- och kreditkort samt lån och leasing för fordon. Santander i Sveriges har cirka 450 anställda och har kontor i Solna.

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

40 h/månad långsiktigt
4-8 pass, 2ggr/v
Anna-Lotta Karlsson
Lindstedtsvägen 24, 114 28 Stockholm
Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm
Ange referens 14997136Escape Room Stockholm