Nytida söker omsorgsassistent till daglig verksamhet i Vallentuna


Arbetsgivare: Nytida
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-11-17

Yrkeskategori:Omsorgsassistent

Anställningsform:Tillsvidare, provanställning 6 månader

Tjänstgöringsgrad:70 %

Löneform:Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Ort:Vallentuna

Arbetsplats:Vallbostrand industri och hantverk - Kvisten

Sista ansökningsdag: 171217

Beskrivning av tjänsten

För enomsorgsassistent utgår arbetet från våraarbetstagares/brukares individuella behov och önskemål. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Arbetstiderna är vardagar dagtid.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg eller motsvarande utbildning eller erfarenhet. Du ska ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med personer med autism och utmanande beteenden. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att förmedla grundtrygghet. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk, flexibel och har personlig mognad.

Du har ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära dig av andra. Du har en positiv inställning, fokuserar på möjligheter och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Krav är körkort B.

Beskrivning av verksamhetenVallbostrand industri och hantverk - Kvisten är en daglig verksamhet enligt 9§ 10 LSSvilken ligger i Okvista i Vallentuna. Verksamheten riktar sig i stor utsträckning till målgruppen personer med autismdär bl a utmanande beteenden kan förekomma. Personalen har storpedagogisk kunskap och arbetar tydliggörande, strukturerat med ett lågaffektivt bemötande. Som personal får du kontinuerlig utbildning kopplat till målgruppen vi finns där för och arbetets tillhörande uppgifter.

På Kvisten arbetar vi bl a med Lusenspelet som även finnshos övriga grupper inom Vallbostrand industri och hantverk. Vi ägnar oss även åt social träning i olika former, bakning, motion och musik på Kvisten. Allt skräddarsys individuellt efter arbetstagarnas/brukarnas önskemål och behov.

Enkelhet, ansvar, respekt och kunskap är ledord vi ständigt arbetar efter. Som personal på Kvisten arbetar du prestigelöst, lösningsfokuseratmed stor flexibilitet. Du ska ha ett stort hjärta, vara nyfikenoch brinna för denna typ arbete. Stämmer detta in på dig är du välkommen med en ansökan till oss.

Kontaktperson:
Namn:Peter Laestadius
Befattning:Verksamhetschef
E-post:peter.laestadius@nytida.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på ca 375 enheter runt om i landet. Våra 7000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se/)

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Peter Laestadius
Box 1565, Stockholms län
Nytida
Box 1565
17129 Stockholms länEscape Room Stockholm