Administratör till byggbranschen


Arbetsgivare: Framtiden AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-11-17

Nu söker vi dig som vill arbeta som administratör i byggbranschen!

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos vår kund kommer du att ansvara för bland annat personaladministration, mailhantering samt att boka möten med företagets kunder. Du kommer också att ha hand om uppföljning av diverse personalfrågor samt andra personaladministrativa arbetsuppgifter som exempelvis att skicka anmälningar till arbetsmiljöverket och sköta kontakten med branschens fackförbund. Arbetet startar först på 50% de första månaderna för att sedan gå över till en heltidstjänst.

Om företaget
Vår kund är ett expansivt byggföretag med sitt säte i Göteborg. De inriktar sig framförallt på servicerivning, asbestsanering och betonghåltagning.

Din profil
Skallkrav:
-Svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Körkort

Vi söker dig som har en positiv attityd, är självgående och framförallt har ett sinne för ordning. Mycket av ditt dagliga arbete kommer att ske på egen hand så det är viktigt att du trivs med att arbeta ensam.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Omfattning: Deltid 50% första månaderna, sedan 100%
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid 50%
Tillsvidare
Rebecka Ternström
rebecka.t@framtiden.com
Drakegatan 7
Framtiden AB
Drakegatan 7
42150 Göteborg
Ange referens 13868Escape Room Stockholm