Servicechef Klimat/VS, Caverion - Norrköping


Arbetsgivare: Caverion Sverige AB
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2017-11-19

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ambitiös och målinriktad Servicechef till vår enhet Klimat/VS Norrköping. Enheten består idag av ca 32 personer inom El, Ventilation, VS, Kyla och Säkerhet, varav du kommer att ansvara över en servicegrupp på ca 10 drivna Servicetekniker.

Som Servicechef ansvarar du för att leda, driva och utveckla din servicegrupps dagliga och långsiktiga arbete. Du säkerställer nya kundavtal och uppdrag utifrån Caverions affärsmixstrategi. Vidare har du ansvaret för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom din servicegrupp. Det är väsentligt att du har mycket goda ledaregenskaper och ett starkt affärsmannaskap.

Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjligheter att växa inom organisationen. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.

Kompetens

• Teknisk utbildning
• Dokumenterad ledarerfarenhet minst 2-5 år
• Erfarenhet av att kalkylera, sälja och driva miniprojekt inom, gärna inom Klimat/VS
• Dokumenterad förmåga att sälja till kund och vårda kundrelationen
• Ekonomiska kunskaper, förståelse för vad som driver lönsamhet
• Kunskap om Entreprenadjuridik
• Kompetens inom grundläggande arbetsrätt och arbetsmiljö
• Som person är du noggrann, målmedveten, kommunikativ, lyhörd och strukturerad


Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2016 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, kontakta ansvarig Rekryterare Lisbeth Hulander tel. 0730-81 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alternativt Distriktschef Martin Jarl tel. 0703-70 49 51 mail martin.jarl@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 31 december 2017.
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!Kompetenser

• Entreprenadjuridik

Arbetslivserfarenhet

Projektledare, bygg och anläggning: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 30156
Caverion Sverige AB
Box 30156
10425 STOCKHOLMEscape Room Stockholm