Gruppchef till tekniska enheten


Arbetsgivare: Vingåkers kommun, Samhällsbyggnadsenheten
Arbetsort: Vingåker
Publiceringdatum: 2017-11-23

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers kommun söker en driven och målfokuserad gruppchef till tekniska enheten. Är du en driven och målfokuserad person med ett naturligt ledarskap? Har du dessutom ett stort intresse för samhällsfrågor, så kanske vi har tjänsten för dig!

Tekniska enheten ansvarar för Vingåkers kommuns gator, trafik och utemiljöer. Gruppen består av 12 medarbetare och man ingår under Samhällsbyggnadsenheten. Tjänsten som gruppchef innebär ett ansvar för att verksamheten bedrivs med hög kvalité, service, effektivitet och kostnadsmedvetenhet. Som chef kommer du att leda, fördela och hålla ihop arbetet på tekniska avdelningen både vad avser planering, genomförande, personal och ekonomi. Du har utvecklings- och verksamhetsansvar inom vägar, parker och grönytor. Du är tekniska enhetens representant mot myndigheter.


KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten ser vi att du behöver ha en lämplig utbildning inom något av våra tekniska områden; gata, park eller fordon, antingen mot kommun och/eller entreprenadsidan.

Vi ser gärna att du arbetat med dessa frågor i en politiskt styrd organisation sedan tidigare. Har du också erfarenhet av operativt ledarskap i en kundorienterad organisation är det meriterande, i övrigt har du intresse för samhällsfrågor.

För att lyckas och trivas i rollen som gruppchef vill vi att du arbetar kundorienterat och för hela enhetens bästa. Det är också viktigt att kunna motivera medarbetarna att uppnå goda resultat och förstå i vilken riktning verksamheten är på väg. Därför värdesätter vi god kommunikativ förmåga och vi ser att du har lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Drivkraft, lösningsfokus, vilja och förmåga att fatta beslut är också avgörande i denna roll.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Kompetenser

• Verksamhetsansvar

Arbetslivserfarenhet

Enhetschef, offentlig förvaltning: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning
Peter Grönlund, Samhällsbyggnadschef, Telefonnummer: 0151-19372
peter.gronlund@vingaker.se
Tony Ljungberg, Byggnadsinspektör, Telefonnummer: 0151-19145
tony.ljungberg@vingaker.se
Parkvägen 8 VINGÅKER
Vingåkers kommun, Samhällsbyggnadsenheten
Vingåkers kommun
64380 VINGÅKER
Ange referens KS 434/2017, 023Escape Room Stockholm