Lärare Slöjd


Arbetsgivare: VESTERHAVET AB
Arbetsort: Falkenberg
Publiceringdatum: 2017-11-28

Vesterhavsskolan söker dig som är behörig lärare i Slöjd-ämnet. Gärna i kombination trä/metall- och textilslöjd. Du skall vara en engagerande ledare som ställer krav på dina elever, likaså en medarbetare som stimuleras av utmaningen att vara en del i skapandet av en riktigt bra utbildning och skola som helhet.
Vi vill att det pedagogiska kvalitetsarbetet skall ha sin utgångspunkt i kvalitén i lärprocessen, d v s själva undervisningen.
Vi tror att alla elever kan och vill lära och att vägen till framgång går genom klassrummet. Vi tror också att läraren är den viktigaste faktorn för elevens skolframgång.
Vesterhavsskolan, en grundskola i Falkenberg med 330 elever i årskurserna 6 - 9. Skolan är en profilskola med Sport och Entertain på schemat. I Sportprofilen går ungdomar som är intresserade av fotboll och tennis.
I Entertainprofilen har vi ungdomar som är intresserade av musik och dans. Skolan har läsåret 2017/2018 ca 33 medarbetare.
För mer information ber vi att du går in på skolans hemsida www.vesterhavsskolan.se

Vesterhavsskolan söker nu dig som är behörig lärare i Slöjd-ämnet. Gärna i kombination trä/metall- och textilslöjd. Du skall vara en engagerande person som ställer krav på dina elever, likaså en medarbetare som är intresserad av att vara delaktig i skapandet av en exellenskultur där planering, genomförande och bedömning/utvärdering är bärande element.

Om du tycker att detta verkar intressant ser vi fram emot din ansökan. Vesterhavsskolan är en grundskola i Falkenberg med 330 elever i årskurserna 6 - 9. Skolan är en profilskola med Sport och Entertain på schemat. I Sportprofilen går ungdomar som är intresserade av fotboll, tennis och ishockey.
I Entertainprofilen har vi ungdomar som är intresserade av musik och dans. Skolan har läsåret 2017/2018 ca 33 medarbetare.
För mer information ber vi att du går in på skolans hemsida www.vesterhavsskolan.se
Skolan ligger naturskönt på en ö i ån Ätran ca 2 km uppströms centrala Falkenberg. Skolan har sin undervisning i Hertigen herrgård med därtill hörande annex samt i Arena Vesterhavet där idrotten och de estetiska ämnena går.

Kompetenser

• Lärarexamen

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Kollektivavtal finns

Om anställningsvillkor

Deltid 60 - 80%. I kombination med annat ämnen, upp till 100%.
Svante Ahlberg, Rektor, Telefonnummer: 0346-12220
s.ahlberg@vesterhavsskolan.se
Elvägen 4
VESTERHAVET AB
ELVÄGEN 4
31140 FALKENBERG
Höstterminen 2017 eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen har kollektivavtal.
Ange referens Lärare, slöjdEscape Room Stockholm