Receptionist till Q-Park - Extra


Arbetsgivare: AMGA AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-11-29

AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, försäljning, bank & finans och försäkring. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling.

Vi söker nu en prestigelös och ansvarstagande receptionist för extraarbete till Q-Park. Har du ett intresse för service och vill bli en del av ett spännande bolag i en roll som receptionist?

Kanske studerar du idag och vill arbeta deltid under vår- och hösttermin och heltid under sommaren? Då är rollen hos Q-Park perfekt för dig!

Kontoret är beläget i Stockholm med mycket bra kommunikationer, restauranger och gym runt hörnet.

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du en person med mycket dagligt ansvar. Du kommer att ansvara för att ta emot och välkomna besökare, svara i telefon, förbereda konferensrum inför möten och se till att receptionen ser representativ ut.

Utöver ansvaret i receptionen så har du många administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar bland annat för att göra passer-taggar, ankomststämpla leverantörsfakturor, posthantering, ansvarig för att beställa catering, skicka paket/bud, med mera. Det är viktigt att du alltid är redo att serva både intern personal och kunder på bästa sätt.

Profil

Du har erfarenhet av receptionistyrket eller annat serviceyrke med högt ställda krav. Att fokusera på kunden i stora som små ärenden är du van vid och är professionell i ditt kundbemötande. Du har högt engagemang och närvaro samtidigt som du uppskattar när dina uppgifter är varierande. Du finner ett driv i att ge bästa möjliga service.

Vi söker dig som

- är lyhörd, flexibel och utåtriktad

- är lösningsorienterad, prestigelös och nyfiken

- du har gymnasiekompetens och väldigt bra kommunikativa färdigheter och uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift

Vidare vill vi att du som person uppskattar utveckling och värdesätter att komma in i en mycket intressant bransch med många karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Denna tjänst är inom ramen för vår konsultverksamhet.

Fast lön samt tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 15/12 – 2017, så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Edin på 0735115453 eller martin.edin@amga.se

Arbetslivserfarenhet

Receptionist, telefonist: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Svetsarvägen 8
AMGA AB
Svetsarvägen 8
17141 SolnaEscape Room Stockholm