Mjukvaruutvecklare - Embedded C


Arbetsgivare: HMS INDUSTRIAL NETWORKS AB
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2017-11-30

Vi tror att du har en ingenjörsexamen inom data- eller elektronik med intresse och gärna erfarenhet av programmering för inbyggda system. Det är en merit om du har erfarenhet av TCP/IP-protokollen eller utvecklat automatiska funktionstester t ex i Phyton.

Du är en noggrann, strukturerad och drivande person som gärna arbetar tillsammans i grupp. Du kan hantera ett flertal projekt samtidigt och får en kick av att lära dig nya saker.

Eftersom du i vissa fall kommer att arbeta nära kund, behöver du vara duktig på att kommunicera och förklara teknik på ett enkelt och lättförståeligt sätt, både på svenska och engelska.

På HMS kommer du att kunna utveckla ditt tekniska kunnande och arbeta tillsammans med några av världens ledande experter på industriell kommunikation.
Du kommer att ingå i det team som utvecklar nätverksmoduler under varumärket Anybus embedded — en revolutionerande lösning för uppkoppling av maskiner till olika industriella nätverksprotokoll.

Som mjukvaruutvecklare kommer du primärt att arbeta med inbyggda system i C-miljö och jobba med hela kedjan från specifikation till programmering, validering och dokumentation.

Tyngdpunkten av vår utveckling ligger på Ethernetbaserade nätverksprotokoll med ett fokus på Industrial Internet of Things.

Huvudsyftet med tjänsten är att utveckla nya produkter, både kundunika och standardiserade Anybus-produkter, men också i viss mån underhålla våra befintliga produkter.

Du kommer arbeta i team som jobbar agilt enligt Scrum.
Utvecklingsavdelningen på HMS Industrial Networks utvecklar både hård- och mjukvara för nätverksprodukter som används av tusentals kunder världen över. Vi är ett ungt men erfaret team på cirka 70 personer som arbetar med världsunika lösningar i teknikens framkant. Vi har en öppen och trevlig arbetsatmosfär där det är högt till tak och där personlig utveckling står högt på agendan.

Kompetenser

• C, programmeringsspråk

Arbetslivserfarenhet

Mjukvaruutvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning tillämpas.
Stationsgatan 37
HMS INDUSTRIAL NETWORKS AB
Box 4126
30004 HALMSTADEscape Room Stockholm