Affärsmässig ekonomiansvarig till Sibbhult.


Arbetsgivare: VMP Group i Skåne/Halland
Arbetsort: Östra Göinge
Publiceringdatum: 2017-12-03

Om företaget
VMP-Group söker nu en affärsmässig ekonomiansvarig till företag i Sibbhult.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig ansvara du för de huvudsakliga ekonomiska åtaganden som företag har i form av budget, prognos, löpande redovisning, årsbokslut, in och utbetalningar med mera.
Du kommer även att:
- Följa företagets mål, policys, riktlinjer, regler, instruktioner samt de lagar och föreskrifter som är gällande för verksamheten
- Kontinuerligt arbeta och utveckla företagets ekonomiska redovisning
- Ansvara för månadsbokslut
- Upprätta KPI sammanställning
- Upprätta och utveckla prognosarbetet
- Förbereda affärsgenomgångar
- Handlägga finansierings- och leasingärenden
- Leda för-, efter- och projektkalkylering
- Upprätthålla anläggningsregistret
- Samordna IT- och telefonitjänster
- Systematiskt arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten

Din profil
Vi söker dig med en Högskole- eller Civilekonomutbildning eller liknande utbildning/erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av redovisning och controlling, grundläggande juridiska kunskaper samt tidigare erfarenhet av tillverkningsindustrin.Som person är du strukturerad, affärsmässig, drivande, analytisk, målfokuserad och har ett stort kundfokus. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra människor men kan också arbeta självständigt. Du har goda IT-kunskaper och vana av affärssystem. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är också ett krav.

Rekrytering och urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn


Kompetenser

• Redovisning/revision

Arbetslivserfarenhet

Ekonomichef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Dunkärrsgatan 2
VMP Group i Skåne/Halland
Dunkärrsgatan 2
25657 Ramlösa
Ange referens 2462Escape Room Stockholm