Målmedveten junior fältsäljare sökes för uppdrag i Stockholm


Arbetsgivare: hubbr
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-12-04

Är du hungrig, driven och tror tror att du kommer lyckas som säljare?Hos hubbr blir dina drömmar verklighet! Vi arbetar av tradition med några av Sveriges största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra team.

Om jobbet
Som fältsäljare reser du runt i Stockholm och träffar kunder i deras hemmiljö. Vi kommer främst att besöka privatpersoner i lägenheter vilket ger dig chans att upptäcka Stockholms alla delar på ett helt nytt sätt, lär dig att möta olika typer av kunder samt ger dig de grundläggande verktygen att lyckas med försäljning. Körkort är en fördel men inget krav då kollektivtrafiken i Stockholm gör det enkelt för dig att ta dig runt.

Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Vi söker fyra säljare vilket gör jobbet perfekt att söka tillsammans med vänner som du både samarbetar bra med och tycker om att tävla mot.

Vi erbjuder

- Garantilön och semesterersättning
- En generös provisionslön
- Arbete fem dagar per vecka
- Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
- Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
- De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
- En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

- En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni arbetar och utvecklas i era säljroller tillsammans är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker
Vi söker dig som identifierar dig själv som säljare och som ofta får som du vill. Har du rätt inställning, energi och inre driv kommer du, med hjälp av de verktyg vi ger dig, att lyckas som fältsäljare. Hos oss spelar inte utbildning eller tidigare erfarenhet någon roll då vi enbart ser till din personlighet. Är du positiv, framåt och tycker om att stå i centrum samt har lätt för att ta dig an sociala situationer är du rätt för oss. Har du rätt inställning kommer vi att kunna lära dig att sälja.

Den här tjänsten är perfekt för dig som vill ta dig in på arbetsmarknaden.

Att söka tjänsten
För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Eelena Blomkvist, Telefonnummer: 072-2487141
eelena.blomkvist@hubbr.se
Gustavslundsvägen 143, Stockholm
hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751 StockholmEscape Room Stockholm