Arbete med lager, service, sälj och administration


Arbetsgivare: Manpower AB
Arbetsort: Östersund
Publiceringdatum: 2017-12-05

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Till vår kund Berners Tunga Fordon söker vi en person som kommer arbeta med diverse arbetsuppgifter inom lager, service, sälj och administration. Uppdraget är på heltid med start snarast möjligt enligt överenskommelse och sedan pågår det tillsvidare med möjlighet till anställning hos kunden.

Berners Tunga Fordon är ett företag inom Berners koncernen som grundades 1925. De är återförsäljare av Scania lastbilar och bussar. På deras anläggning i Östersund jobbar de med försäljning och service av lastbilar och bussar med kringutrustningar samt alla frågor relaterade till dessa. Berners Tunga Fordon verkar för långsiktiga kundrelationer och kundnytta.

Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du verkligen få variation i ditt arbete. Du kommer till exempel jobba med deras lager, vilket initialt handlar om att modernisera, rensa och styra upp så det blir mer funktionellt och har ett effektivt flöde, och efter det arbeta löpande med lagret, beställa, inventera osv. Du kommer även arbeta med de fakturor och den administration som är kopplat till lagret och arbeta med övriga kollegor på service och reservdelsavdelningen med att svara i telefonen, ge kundservice, se till att den lilla butiken som finns utvecklas och har aktuella varor i hyllorna mm mm. Rollen kommer att innebära mycket kundkontakter, både per telefon och besök.

Arbetet utförs primärt helgfria vardagar mellan kl 07,00-16,00, men kan vid enstaka tillfällen variera beroende på kundens behov.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett mycket bra ordningssinne och som gillar att styra upp, effektivisera och modernisera. I tillägg till detta brinner du för kundservice och räds inte att ge service och sälja per telefon eller med kunden framför dig. Du bör ha koll på hur ett sunt lager ska fungera och tankar kring hur man kan styra upp det. En fördel är att ha en ekonomisk ådra då man kommer arbeta med fakturor och enklare ekonomiska rapporter. Du bör även vara en glad, driven och orädd som person med mycket skinn på näsan.

Du behöver inte kunna lastbilar, det kommer du ha en massa kollegor som kan.

Vad kan vi erbjuda dig?
anpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Ansöka och kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan angiven ansökningstid gått ut. Så länge annonsen ligger ute är den dock inte tillsatt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Backman, konsultchef på Manpower, via telefon: 063-57 66 63 eller e-post: (OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via mejl).

Välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på sociala medier.
Facebook: Manpower Östersund
Instagram: manpowerostersund

Om lön

Ej angivet

Om anställningsvillkor

Heltid
Temporary
Karin Backman, Telefonnummer: 063-57 66 63
karin.backman@manpower.se
Prästgatan 48C, Östersund
Manpower AB
83133
83133 2380
Ange referens 35454Escape Room Stockholm